Nikola S.

Smederevska Palanka

Član od: 17.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Setovi za igru

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preko KP poruka prodavac je uredno bio pitan koliko čipova ima u koferu. Javio je da ima 600kom. Nakon toga ponudio je cenu od 4000 din za kofer od 600 čipova. Kofer je stigao, ali je u njemu bilo 300kom. Nakon primedbe da u koferu ima 300 a ne 600 (poslate mu slike da prebroji ponovo), prodavac priznaje grešku uz obrazloženje da nije imao vremena da ih broji. Nako toga postaje jako neprijatan i ubedjuje me da sam dobro prošao i da taj kofer vredi mnogo više nego što mi je on naplatio. Dao sam mu 3 predloga za rešavanje poblema, na šta je on bezobrazno odgovorio da će da me tuži policiji. Cela konverzacija je dokmunetovana, tako da se administratori sada bave ovim problemom!
Poštovanje, naravno, kao i moja prva negativna ocena je bila celokupna laž, kao što je i ova, od A do Š sve je slagao dotični, sada ću Vam sve to i pojasniti..Kofer je slikan više puta ukupno ima 6slika gde je mogao sam da prebroji, jedina istina je ta da sam ja izbrojao na brzinu, i nisam lepo, spuštena mu je cena sa 5.500din na 4.000din, što je fenomenalna ponuda gde je on i odmah pristao, znači opet napominjem, sve slike je imao na samom oglasu! Izviniuo sam se 500 puta i rekao da mu je spuštena cena 1.500din već i da eto to bude to pokriće..on meni daje 3 opcije sulude i manipulatorske, da mu drugi kofer poklonim, ili da uplatim 1.500din ili odem 150km po svoj kofer i da mu vratim pare, što Vam je sam dokaz da to smisla nema, i da je od početka hteo frku da napravi kako bi dobio artikal za minimalan novac (džabe), i počinje da me pritiska zove, u jednom pozivu počeo da vređa gde sam odmah prekinuo, svuda je blokiran i uputio sam mu lepu i Pametni poruku, da ako nastavi da preti, da ću biti primoram sve da prijavim nadležnim organima. Administracija dobija sve slike i nadam se da će da postupi normalnoni obriše negativnu ocenu jer je neosnovana. A ne da je ostavi kao prošlu. Iako obe nisu uopšte osnovane da bi stajale ali šta je tu je, sve najbolje.

Kompjuteri | Desktop > Domeni i Portali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prica vam kako ce te raditi neki posao online, a ustvari je piramida dovodjenja ljudi. Ne postoji nikakav kurs, niti lekcije niti posao. Posle uplate dobijete sms poruku u kojoj vam kaze da upalite telefon i radite, pravite instagram profile i prodajite. I naravno menja broj telefona, blokira i ostalo. Ovakvi treba da budu sankcionisani.
Pozdrav, mogu reći samo da ovde prisutan gospodin je dobio ono što je kupio, nadao se da ako uplati 3.000din ja njemu odmah uplaćuje 300e što nema smisla, svakako, da ne bih družio, sve dokaze o ovim bljuvotinama i lažima poslato KP timu, pa će oni proveriti sve, i obrisati negativnu ocenu, hvala lepo, pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.