Nikola Trebovac

Sremska Mitrovica

Član od: 14.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Chromebook je popravljan i uništena je matična ploča usled nestručne popravke, kada sam to rekao prodavcu, on mi je odgovorio da ne popravlja stvari i odmah me blokirao, iako je komunikacija bila krajnje pristojna i normalna. Samo zbog tog ekspresnog blokiranja ide negativna ocena.
U oglasu sam lepo naveo da ide kao neispravno. Dotični je bio naporan kao tesne gaće i zato je bio blokiran. Nadam se da će KP tim da ovo reši. Poz.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupijo sam od njega nintendo wii konzolu pisalo je da sve radi kad je konzola stigla dva bela djojsteka nerade ja mu javljam on kaze spakuj konzolu i vrati a ja mu kazem ok vracam al i postarinu 700 din sto sam platijo uracunacu on kaze ne i javu platiti postarinu ja mu kazem pa nisam ja prodao pa ja da gubim in kaze i jacu biti u gubitku . ja mu kazem aj da ispadnem covek da se nemucimo uplati 1200 dinara i nek ostane ovako on nece kaze lose me oceni i toje to e zato negativna kao VRATA pazite na clana.
Naravno da se ne slažem sa ocenom. Konzolu koju sam prodao dotičnom gospodinu, koristilo je moje dete. Konzola i sva prateća oprema su bili ISPRAVNI, i kao takve sam ih postavio na oglas. Do ove negativne ocene, sve moje ostale ocene su pozitivne. Dotični gospodin se bavi kupovinom i prodajom raznih konzola, a zbog istih je dobijao negativne ocene. Mene je isti blokirao, pa ne mogu da ga ocenim. Prepisku sa mobilnog telefona ne želim da vam pokazujem, ali se nadam da će KP tim odreagovati kada dobiju istu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.