Nikola Vukičević

Sombor

Član od: 02.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Tenis

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako sam video negativne ocene mislio sam da ce ovaj clan da ispostuje dogovor i da preuzme ono sto je narucio. Izbegavajte ovog clana jer ne preuzima posiljke.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikola je prvo sam spustio sebi cenu na 5000 din na sta sam pristao pa je imao obaveze i nije mogao da dodje po sat. .. ja sam u medjuvremenu odbijao kupce za sat i kada sam mu napisao poruku dan pre nego sto smo trebali da se nadjemo hteo da mu smanjim senu na 4000 dinara na cega sam ja odgovorio da mogu da mu dam sat za najmanje 4500 na sta on nije odgovarao naravno
Vrištanje za šta ljudi daju negativnu? Sve najbolje!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim da nikome nisam ostavio negativnu ocenu , ali za ovakav bezobrazluk moram , na molbu cuvao sam model 7 dana, naravno odbijao kupce ( bitna napomena iphone 12 u momentu kada izadje ima veoma kliznu cenu), sedmog dana sam kontaktirao Nikolu gde mi je obecao da ce mi to vece javiti kada ce preuzeti telefon. .nakon toga je prestao da odgovara na poruke . .na moj poziv spustio mi je slusalicu . Sve u svemu OGROMNA negativna ocena zbog ovakvih clanova postoje sumnje u trgovinu preko KP.
Javljeno vam je da sam pronasao model 256gb po ceni kojoj vi prodajete 128gb,i jedino ste dali negativnu jer nemate kome da prodate po takvoj ceni pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.