Nikola

Topola

Član od: 28.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da mi proda 3 igrice za Nintendo DS. Uz to mi jos ponudi Nintendo 3DS za 6000 dinara navodno ispravan i ja na sve to pristanem. . Paket mi stize 2 igrice za Nintendo DS rade,1 neće da očita. Nintendo 3DS ne daje znake života, neće da se puni. Zovem dotičnog gospodina Nikolu Nikolića iz Topole i uspevam da ga dobijem i kaze kao kod mene je radio (možda se oštetio u transportu) i na kraju kaze vratiću ti pare za Nintendo 3DS. Posle dva dana mu saljem poruku kad ćemo rešiti Nintendo 3DS koji mi je poslao neispravan, čovek se ne javlja, pokušam da ga zovem on blokirao moj broj telefona, pokušam da mu posaljem poruku preko KP on me čovek blokirao. Izbegavati bilo kakvu saradnju sa ovim “čovekom”. Vidim sad po ocenama da nisam prvi koji je oštećen od Nikole Nikolića iz Topole. Nemojte saradjivati sa njim kao ja. Sram da te bude i sve da ti se vrati! A vi dragi moji prijatelji sa sajta nikako nemojte saradjivati sa njim!

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navede da je proizvod nov a posalje ostecen, kada smo probali da nadjemo resenje i da ostecen deo narucimo drugi a da trosak podelimo (sto je vise nego korektno sa moje strane), obeca da ce poslati novac, a onda se vise ne javlja.
Aparat se prodavao u stanju sa slike,tako da ne snosim nikakvu odgovornost

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pripazite kad kupujete od njega ništa nije kao što je opisao pokidan usb nema mikrofona itd. .a povrh svega je nekulturna i nevaspitana osoba. ..
Nista od navedenog nije tacno,covek hoce da mu ja platim postarinu,ne odredjujem ja postarinu vec posta,jos preti preko telefona,ponudio sam mu da vrati radio,nije prista,neznam sta je jos hteo,da mu dam radio i nesto novca u gotovom,za tako bezobrazne osobe,umem da budem jos bezobrazniji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.