Nikola

Požarevac

Član od: 24.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dejan Vrengić iz Kostolca, koji mi se javio sa ovog profila, prodao mi je Korg Pa3x kako je napisao na oglasu i licno mi je rekao sa 256MB memorije. Doneo mi je kuci klavijaturu i prodao. Klavijatura je imala ustvari 128MB memorije, za sta imam 2 svedoka, a i njemu sam slikao da vidi, za sta se on prvi put javio i kleo da nije znao da ima samo 128MB. Posle tog razgovora mi se vise nije javljao na telefon, zvao sam ga vise puta i slao poruke na svim mrezama, ali nista. . Moja je greska sto nisam odmah pogledao, jer poznajem coveka i zato sam mu jednostavno verovao, ne krivim ga! Zelim samo da UPOZORIM kupce da obrate paznju i otvore sirom oči kad kupuju od Dejana Vrengića iz Kostolca, pitanje je sta sve moze da se desi onom koga ne poznaje!
Zlatic Dragane,mislim da je potpuno neprimereno Tvoje komentarisanje,jer si klavijaturu dobio 350 e ispod cene,doneo sam Ti je na noge,imao si sat vremena i proveravao si je,rekao si KUPUJEM,isplatio si cenu na koju sam ja pristao i nakon 7 dana mi javljas da fali memorije.Iskreno sam Ti objasnio da sam u tom trenutku o memoriji znao samo ono sto na displayu izbaci,a i da si ,kojim slucajem,nakon sedam dana,bio u pravu,za tih 350 e ispod cene,mogao si da dodas 50 e i da dodas memoriju,opet si u dobitku.Smatram da bi ljudski biloda obrises ovaj komentar uz iskreno izvinjenje,jer isto tako i ja mogu reci da ne znam sta si Ti uradio sa klavijaturom sedam dana! Pre neki dan sam prikupio fotografije slikane displaya koje sam slao ljudima sa kojima sam u to vreme bio pregovarao,kao dokaz mojih reci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.