Nikola

Smederevo

Član od: 14.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Softver i Internet > Operativni sistemi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo nekorektno, licence koje prodaje nisu refubrished niti OEM, kako on tvrdi, vec su Volume MAK porekla iz MSDN subskripcije(zabranjene za distribuciju i prodaju). Ove licence se mogu aktivirati na mnogo racunara (pogledajte VOLUME MAK licenciranje na internetu i bice Vam jasno)i Microsoft ih obicno stavi na black listu kada taj broj aktivacija predje dozvoljeni. Cisto sam zeleo da objasnim i napisem ljudima da znaju sta kupuju.
Korisnik je u pravu (nije bitno što on nije kupac već njegova rodjaka i to ne preko Kupujem Prodajem nego preko mog sajta, dakle zloupotrebio je KupujemProdajem ali zarad istine ne zameram)! Ja prodajem dve vrste licenci od UK i Nemačkih MS distributera (sada je to jasno naglašeno i označeno u oglasima) i svoje MS OEM licence. Licence od stranih distributera su (pokazalo se eto upravo sada) nepouzdane rizične i korisnik je dao detaljnije objašnjenje ja se time nisam ni bavio jer nisam sumnjao u svoje izvore i distributere (problem je što njima hakuju naloge i ja kasno dobijem obaveštenje sa tog emarketa)... KORISNICI ĆE OD SADA MOĆI DA BIRAJU KOG DISTRIBUTERA ŽELE (ovo nije za pravna lica i ko očekuje za ove iznose magiju i nepogrešivost mislim da to nije realno, ovo je svakako bolje od kreka ali nemojte zloupotrebljavati ni mene ni MS...) Microsoft product keys mogu dobiti samo oni koje ja procenim da zadovoljavaju kriterijume (siromašna fizička lica, studenti, crkve, humanitarci... pozvati za detalje...) a ostalima će biti ponudjene alternative ili će biti odbijeni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.