Nikola

Beograd

Član od: 06.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Honor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaze da isti kao 4 pro a ovaj i nema play prodavnicu nije ni reko da nema punjac izbegavajte saradnju! !! !

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam laptop od korisnika Poslao je neispravan na kome ne radi ni jedan port hdmi/usb odbio da mu vratim laptop da vrati novac uz izgovor takav sam ja kupio! Ucenio me da mi vrati 60e na mojih 600e placenih laptopa a popravka iznosi 250e posto ne valja maticna ploca Izbegavajte ovog coveka u sirokom krugu a njemu ide prijava
Ovaj korisnik/klinac je kupio laptop od mene i posle par dana je javio da mu ne radi port hdmi. Ja sam mu rekao da moze da mi vrati laptop iako je to bilo posle par dana koriscenja,medjutim, on je zahtevao da mu vratim deo novca i da ce on to popraviti. Ja sam mu vratio 60e i pre toga sam mu dao popust od 50e. Sve sam uradio kako je on zeleo. I sada iz cista mira mi daje negativnu ocenu i spominje da je popravka 250e??!!!Sve na to,on je meni pre 2 dana javio kako je popravio laptop i sada mi daje negativnu ocenu. Probao sam ga da kontaktiram,ali on se ne javlja. Stvrano ima svakakvih ljudi ovde....Ne bih se vise pravdao. Neka mu je na cast.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa ovim nemojte imati nikakvog posla. Izvrsili smo zamenu telefona, dao sam mu telefon maltene nov, a on je meni dao telefon nespravan, a u oglasu je naveo da je kao nov par meseci star. Spoljasni izgled telefona sto mi je dao nije bio los pa sam ja naseo na njegovu pricu misleci da nije prevarant i da je ostali sve uredu i nisam proverio uredjaj pre nego da ga uzmem. Kad sam ga pozvao i reko mu da telefon nije dobar i neodgovara opisu on se pravio blesav, posle toga se nije vise ni javljao. Sa ovim momkom otvorite cetvoro oci pre nego nesto odradite, nemijte mu verovati. Napisao bih ja svasta nego nece ovi da objave. OPREZ
Covek mi je nakon 5 sati testiranja kod svoje kuce napisao da je telefon dobar jedino mu baterija malo slabije drzi, na sta ja napisem da je kod ovog model baterija od 2600mah i da ne moze da drzi kao kod drugih modela. I nisam napisao da je telefon kao nov nego da je u odlicnom stanju u sta se i on uverio prilikom preuzimanja. Ne bih se vise raspravljao. Svako dobro.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Slagao me je da je telefon duo a nije. .. Dogovor je da to resimo ali naravno njega nema da se javi. .. Zao mi je. . Covek zivi u inostranstvu i nije naucio osnove poslovanja. .. Izbegavajte saradnju sa ovim korisnikom. ..
Nisam slagao jer nisam ni rekao da je dual sim niti napisao u oglasu. Covek je dosao da zameni svoj telefon i uzeo moj iako je video da je single sim. Ja sam mu rekao na kraju transakcije da može da se napravi da bude dual sim i da cu da mu javim ko to radi. Nisam javio na vreme i on mi je dao negativnu ocenu. Inace to moze da se odradi na sajtu funkyhuawei. Jedino sto nisam ispao korektan je sto nisam javio na vreme, ali ja ga nisam prodavao kao dual sim nego kao single sim i to je kupac znao. Glupost neviđena i sitnica, a nisam ni morao da se hvalim da znam da to moze da se odradi. Svako dobro.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Žao mi je što moram da dam negativnu ocenu, ali moram zbog budućih kupaca. Nikola je verovatno OK ali kada sam mu ukazao na to da je pisao jedno a poslao nešto drugo - on odmah prekida komunikaciju, mogli smo se dogovoriti. Budite oprezni i dobro proverite - najbolje lično preuzimanje - ili neko odloženo plaćanje.
Problem je nastao jer kupac tvrdi da tablet nema ulaz za sd card,a ja,apsolutno tvrdim da ima i evo stavljam ovde dokaz za to(http://m.gsmarena.com/motorola_xoom_2_media_edition_mz607-4306.php). Ne znam zasto je uopste doslo do problema,verovatno jer kupac nije siguran sta zeli pa sada zeli da nadje nesto(kao razlog) da bi vratio tablet. Imam dokaze i u porukama sa kp. Ja smatram da sam ispao maksimalno korektan,cak sam i postarinu platio kao sto je trazeno. Svako dobro.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu proizvoda je pisalo da se radi o Gmate+, (to plus znaci da se radi oe novijem uredjaju). Kada je stigao uredjaj to je u stvari bio stari model. . Nakon slanja sms poruka, poruka na KP gospodin nije odgovorio ni na jednu poruku. Mislio sam da je moguce srediti nesporazum uz dogovor ali gospodin nece da komunicira. .. Zao mi je, ali negativna. ..
Ja mislim da ste Vi pogresili oglas,nisam ja taj prodavac,stvarno ne znam o cemu govorite,izvinjavam se,ali ja stvarno nikad nisam prodavao takav uredjaj,svako dobro!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.