Nikola

Nova Pazova

Član od: 30.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucuje a ne preuzima! Obratite paznju!

Motocikli | Oprema i delovi > Obezbeđenje motocikala

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati svaku saradnju sa ovim clanom ! Velika Negatvna ocena zbog neodgovornosti jel nije hteo da preuzme kupljeni predmet, zbog cega sam ja platio povratnu postarinu, Imam sve dokaze I papire, zalosno je sto je uopste trazio ako nema novca ili iz nekog drugog razloga to radi, molim moderatore sajta da ga uklone i blokiraju zbog drugih clanova.
Kad mi je stigla cerada na prijemu kroz pakovanje se videlo da je otrcana(polovna) a trazio sam novu ceradu i naravno da nisam hteo jer nije ispostovao dogovor!

Odeća | Muška > Kaputi, mantili i bunde

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

4.12 me je pitao da mu sacuvam kaput do 13.12 i skinem sa oglasa. Do 20.12 cuvan kapu da bi mi rekao javice mi sutradan i vise se nije ni javio. Do sad je mogao biti prodat. ne razumem zasto. toliko
Kad sam mu to napisao nisam video njegovu ocenu par dana pre mene je prodao jaknu iscepanu i u flekama a u opisu je pisalo (novo ) i od muke promenio nick na kpu,strasno... pogledajte svi ! zbog toga sam odustao,a to sto je on skinuo oglas to je njegov problem pritom me je blokirao da ne mogu da mu odgovorim na poruku,ne razumem sta je time dobio?!?

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nista iz oglasa nije bilo tacno, ne uzimajte nista ni kad poklanja.
Uzivo smo se videli,dobio je telefon tesirao ga je sve je bilo u fullu,2 nedelje kasnije javlja mi se hoce nazad pare telefon mu ne odgovara,spustio sam mu 20e cenu,zato sto je oko lajsni usao vazduh pa mu to nije odgovaralo ,a eventualno u servisu bi mu naplatili 500din,(nisi trebao ni da ga uzimas ako ti ne odgovara) nije hteo ni to nego pare nazad i na kraju sam prihvatio ali gospodin nije mogao da saceka da skupim pare nego mi je lupio negativnu ocenu,zamolio bih Kp da mi skinu ovu ocenu i blokiraju korisnika sto je pre moguce!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.