Nikola

Petrovac na Mlavi

Član od: 08.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada vidim da neko ima sve pozitivne i ni jednu negativnu ocenu onda se pogadjam u dve reči i me brinem se mnogo. Tako i ovaj put ali čovek ne da mi nije poslao nov protokomer nego nego i otvaram ceprkan popravljan. Još je on mene napao kako sam ga ja otvarao i da neće da ga prihvati nazad. Naravno da će on sve ovo da negira i da svaljuje krivicu na mene ali verujte mi da sam u pravu i da ni jednu jedinu reč nisam slagao. Srećom pa se ne radi o mnogo novca (25-30e) ali ako je u stanju da ovo uradi za 30e šta bi tek uradio za malo više novca. Pazite se ovog clana molim vas a ja znam kako ću. Mogao sam da mu blokira nalog ali onda vi ne biste mogli da pročitate sve ovo. Pozdrav svim poštenim članovima koji će pročitati ovo!
Naravno da nisam hteo da ga prihvatim nazad posto protokomer nije bio otvaran i sl, covek se celo vreme vadio na ,,majstora,,te reko mu ovo te ono i na kraju mu reko da ga vrati.Cak je priznao da ga nije ni probao na autu zato sto mu majstor tako rekao,covek je vec problematican i ima negativnu ocenu opet oko vracanja dela za taj njegov auto tako da mu neverujem ni rec,a sto se tice pretnji ovde i u porukama koje imam na telefonu bice nadlezni organi za bezbednost zaobidjite ga u sirokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.