Nikola

Novi Sad

Član od: 15.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Eto prva , prvo pa musko. .. Jesam neko ko je zeleo polovnu stvar, a dobru i odabrao jednu od najskupljih upravo iz tog razloga, a nisam je dobio vec sam dobio nesto sto nije opisano, linije i to bele na ekranu koje se obrisu ali se vrate tako da ne znam sta je u pitanju, prodavac koji me blokirao je rekao da nije znao jos se kune. ..180 pozitivnih kojima sam ja verovao ocigledno nisu razlog da se ista kupuje od ovog clana. Tuzicu te veruj mi. Ipak admin je meni dao smernice kako da te prijavim, ne tebi da ti prijavis mene. ..
Kupuje odlično očuvan telefon pa mu nalazi neke izmišljene mene (kad obriše staklo vlažnom krpom ostaje trag vode, a kad suvom prebriše sve bude u redu) i traži od mene da mu vratim 20% od cene, na šta nisam pristao. Tražio sam da mi vrati telefon i obećao da ću mu vratiti ceo iznos ako telefon bude u istom stanju kao što sam poslao. On na to nije pristao nego je tražio pare unapred, na šta naravno nisam pristao jer ima samo 13 pozitivnih ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.