Nikola

Mladenovac

Član od: 03.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorili se da dodjem da kupim telefon u 18 h, ja otisao u mladenovac on nije dostupan, mrznem cekam do 18 i 30 i zovem bezuspesno, jos 5 puta, odlazim kuci javlja se izvinjava se i hoce da posalje, druze samo dzabe si mi isterao iz dzepa 1000din, trebalo bi da mi vratis to, pa da razgovaramo o eventualnoj kupovini.
Kao prvo baterija na telefonu mi se ispraznila jer ceo dan nisam bio kući. Kao drugo poslao si mi poruku pre nego što si krenuo "Krećem za mladenovac po telefon, ako može?" I nisi ni sačekao da ti odgovorim nego si odmah krenuo. Da si sačekao da ti javim ne bi "mrzo" iako si bio u kolima koja imaju grejanje jer je 21 vek. Kao treće jadno je to što si dao negativnu ocenu, a nisam imao nikakvu lošu nameru da te prevarim niti da ti trošim novac, a još sam ti spustio sa 6.000 na 5.000 čim si pitao. Kao četvrto odmah sam se javio čim sam stavio telefon na punjač i javio ti se da vidim da li si još u Mladenovcu i da se nađemo. Kao peto hteo sam da ti pošaljem telefon već sutra, ali si ti bio u fazonu "opušteno, videću" i onda mi jadno daš negativnu. Sve u svemu, sledeći put kad ugovaraš viđanje sa nekim prvo sačekaj da ti odgovori taj neko da li možeš da kreneš pre nego što kreneš, čisto da se ne bi "mrzo" ii trošio silni novac na gorivo. Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.