Nikola

Kragujevac

Član od: 23.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Umetnost > Slikar

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam prodavca da li je slika bez ikakvih oštećenja, rekao je da jeste. Slika je pocepana na vrhu što nije bilo jasno vidljivo na oglasu i sada me je sramota da je iskoristim kao poklon za koji sam je i kupio. Trebalo je da pročitam ostale negativne ocene pre kupovine, moja greška. Za izbegavanje prodavac.
Slika je skinuta sa zida lepo spakovana i poslata. I ako ima neko ostecenje to se desilo prilikom transporta.Zato je najbolje sve licno preuzimati,da ne bi dolazilo do ovakvih problema

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije problem, nisu pare nego mrzim ljude koji slikaju jedno prodaju drugo. . Poslo mi slomljene stvari( a keze da nove) nema veze. Samo da upozorim one koje misle da kupe od njega. Strasno je da ovaki postoje na kp.
Sve lampe su bile cele i potpuno ispravne,dobro zamotane i spakovane. Cak sam i rekao da saljem tek nakon uplate upravo iz razloga sto nisam siguran da li ce stici u komadu jer o tome niko ne vodi racuna prilikom dostave. Sto znaci da je kupac preuzeo odgovornos na sebe. Sledeci put upalis kola odes kupis i nema nikakvih problema!

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani zaobiljite ovog clana u sirokom lugu, porucio sam sat koji je u oglasima oznacen kao nov, pozvao sam prodavca pitao ga 5x ima li ogrebotine jer ga kupujem za poklon naglasio mu, rekao mi je "nema ni jednu ogrebotinu" kada mi je stigao bio je pravi uzas sramota me je bilo da ga stavim na mojoj ruci koliko je koriscen i isfasan, strasno. Pozvao sam prodavca da mu vratim sat, rekao mi je da nije problem mogu da vratim sto sam i uradio, navodno je odbijo 2x postara nije zeleo da primi sat ivrati novac. Molim vas obrati te paznju ni malo nije korektan i ispravan ovaj clan, lazne oglase izdaje.
Gospodin je od polovnog sata ocekivao da bude nov,pa je cak trazio granciju i racun (racun za polovan sat?) i dva dana se cenka za 300 da mu se spusti cena.Okej sat mu nije odgovarao iz nzm kog razloga (dobro nema veze,neka vrati prodace se) i pristao sam da ga vrati.No sta bi na kraju ja sam mu poslao D kurirskom sluzbom,a on sutra dan vec brze bolje vratio Bex-om,a novac za otkup stigao tek treceg dana sto bi znacilo da sam sa svojim novcem trebao da otkupim svoj sat.Da je samo sacekao da novac prvo stigne,da bih ja imao sa cim isti da platim ne bi bilo nikakvih problema.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je prodavao ceo komplet zajedno, i složili smo se da se ne može slati kurirskom službom zbog lomljivosti. Pošto sam rekla da hoćemo to da kupimo, na pitanje "Da li ćete u narednih mesec dana MOŽDA ići u pravcu severa, Beograda, Novog Sada, pa da se bar nadjemo negde usput i preuzmemo to? " rečeno mi je da će se možda u narednih nekoliko dana naći prevoz. Posle 7 dana ja opet kontaktiram korisnika da vidim šta se dešava, i on mi kaže je sve prodato. Kad sam pitala zašto, ako smo se već dogovorili da mi kupimo, odgovor je bio "stvarno nemam vremena da cimam oko prevoza i organizacije oko toga". Da je tako rečeno u startu, ili da nam je bar javio da nema nikakav prevoz, došli bi sami po to bez pogovora. Veoma neozbiljno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.