Nikola

Užice

Član od: 23.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ostavljeni podaci, posiljka nikad nije ni stigla. .. Posle pokusaja da pozovem, ne mogu ni to jer sam blokiran. .. Poruke procita, ali ne odg. .. Jos sam dobio odg citiram. .. Pogresili ste broj ocito. .. Sto je naravno laz. .. Sve u svemu, katasteofa. ..
Skoro sve sto je doticni gospodin napisao je istina, medjutim, verovatno je "zaboravio" da napise ono sto ne ide njemu u prilog. Kao prvo blokirani ste tokom razmene poruka, nikad od vas poziv nisam dobio. Znaci mogli ste pokusati da pozovete samo nakon sto sam vas blokirao. Doticni me je kontaktirao trazeci dodatne slike kofera koje su mu naravno poslate, istog dana sam pokusao da mu posaljem kofer medjutim u posti mi je receno da njegova adresa nepostojeca to sam mu preneo i rekao je da je to "nemoguce" i da je to "100% neka greska". Sledecih par dana dobijam poruke od doticnog: "posalji mi kofer", "kofer nije stigao"... objasnim mu da kofer nije moguce poslati jer mi nije dao pravu adresu, medjutim ignorisuci on i dalje nastavlja sa besmislenim porukama na koje sam naravno prestao da obracam paznju dok nije krenuo da svakodnevno uznemirava, pokusao sam da ga prevarim napisavsi mu da je pogresio broj nadajuci se da ce mozda da poveruje medjutim i dalje nastavlja zato je na kraju i blokiran, sve to mu nije bilo dovoljno pa je na kraju imao obraza da jos meni ostavi negativnu recenziju. bruka i sramota kakve persone imaju pristup internetu, ljudi pazite sa kim imate posla jer svasta moze da vam se desi, pogotovo kad ne znate ko je sa druge strane ekrana…a na sve to jos i aplikacija dozvoljava pisanje lazi u recencijama bez bilo kakvog dokaza… ko hoce da naruci nesto moze iskljucivo pozivom, na poruke vise ne odgovaram nikome.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.