Nikola

Niš

Član od: 21.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za cenu i da mi posalje igru, posle se javio i rekao kako nije cele nedelje tu da ne moze da je posalje, jedino za 7,8 dana. .. rekao sam mu da nije nikakav problem, sacekacu. .. prosao je period, sada se ne javlja a vidim da je za istu dobio ocenu, sto znaci da ju je prodao, verovatno je dobio 500 dinara vecu cenu. .. nemam nista protiv ali onda se samo tako i kaze a ne da se zavlace ljudi. Negativna ocena od mene.
Sa clanom je bilo dogovora i oko cene i perioda slanja, danas je 24. Januar, PONEDELJAK, PERIOD- koji clan navodi- niti je prosao, niti je bio bilo kakavog dogovora da se salje odmah posle vikenda, nego u toku ove nedelje. Dogovor je bio da se cujemo u TOKU ove nedelje i da se sama igra i posalje u toku ove nedelje, a ne iskljicivo u sam ponedeljak, negativnu ocenu sam dobio u ponedeljak, a odgovor na tu istu ocenu pisem nekoliko minuta nakon njenog postavljanja. Clan je dao sebi za pravo(na osnovu svojih negativnih ocena se moze zakljuciti da je to i ranije sa drugim clanovima radio), da na osnovu apsolutno neosnovane pretpostavke -zakljucuje- da li je igra prodata u medjuvremenu ili ne, na osnovu toga je video pozitivnu ocenu za igru oko kojeg je i bilo dogovora - Guardinas of the Galaxy. Clan nije uzeo u bilo kalav obzir da se na ovom nalogu prodaju i DIGITALNE verzija igara, sto mozete i jasno da vidite na mom nalogu, jer je i sama takva prodata drugom clanu, a ovde je clan trazio iskljicivo FIZICKU verziju koja bi mu bila i poslata. Na poruke koje dobijam preko kp- naloga u 99% slucajeva odgovaram u roku od pola sata do sat vremena, ako u nekom malom procentu slucaja ne odgovorim u nekom "prihvatljivom" vremenskom periodu, mozete da me kontaktirate preko sms-a ,vibera ili prostog poziva na broj, a u ovom slucaju samo sam dobio jako neprijatnu, NEOSNOVANU negativnu ocenu i zao mi je zbog nje. Moja je krivica sto nisam imao malo bolji uvid u samog clana i njegovu sklonost ka ovakvim "situacijama", nisam sme olako da stupam u dogovore. Rezime: Kako kaze i sam clan: "Sto znaci.... verovatno je.... za malo vise...i tako dalje ". Mogli ste da mi posaljete poruku na broj, viber, pozovete, a ne ovako...sramota je. Sada je sigurno da Vam igru necu poslati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.