Nikola

Kragujevac

Član od: 29.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Akumulatori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin narucio paket koji je uredno poslat , zatim rekao da mu je iskrslo nesto i nece podici paket, rekao je da ce uplatiti postarinu ali nakon toga ne odgovara na kp poruke ne cita ih i ne javlja se na telefon! Veoma neozbiljan clan!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pregovarao je za cenu sve dok nisam spustio, kad sam mu spustio cenu rekao mi je da sačuvam telefon i onda je nastalo odugovlačenje i na kraju se uopšte nije javljao. Čuvao sam mu telefon 10 dana iako sam za to vreme mogao da ga prodam. Krajnje nekorektan član! NIKAKO ne preporučujem saradnju!
Kao prvo i prvo nigde ti nisam obecao da cu da ga uzmem,uzeo bih ga da mi moj telefon koji sam poslao nije vracen. Pozdrav,svako dpbro.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam telefon a on ni govora, proveravao sam postu ali mi pare nisu legle. A on na KP nije odgovarao. Pozvao sam ga telefonom, rekao je da je na poslovnom putu i da se vraca sledece nedelje. da ga nisam pitao ne bi mogao ni da javi, strasno. Telefon je vracen i platio sam postarinu naravno. JAKO NE OZBILJAN ZA SARADNJU, IZBEGAVAJ KORISNIKA.
Nisam mogao da preuzmem paket posto nisam bio tu,izvinio sam vam se ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.