Nikola

Kruševac

Član od: 27.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

u opisu oglasa je napisano da je mobilni telefon u stanju 10/10, mogu sa pređem preko toga što na ekranu postoje dva mesta koja su svetlija ali ono zbog čega ide negativna ocena je to da je na telefonu ostao aktiviran icloud nalog a prodavac to nije napomenuo. pokušavao sam bezuspešno preko prodavca da dođem do šifre za otključavanje naloga, da bi mi poslao broj telefona njegovog drugara čiji je telefon bio i za koga je telefon uslužno prodavao. drugar mi je na prvo javljanje obećao da će da mi nađe šifru da bi na kraju ispalo da ni on tu šifru nema nego ima neka devojka čiji je telefon bio pre toga. nisam dobio ni šifru a ni drugar neće da se odazove iako sam ga par puta posle kontaktirao. s telefonom mogu da se slikam, nije mi krivo zbog para koje sam dao za telefon nego mi nije pravo što su me vozali mesec dana.
Naglasio sam ti da telefon nije moj, da sve lepo proveris, cena je bila za mnogo mnogo ispod trzisne, ti si sve to prihvatio i uzeo telefon, od pravog prodavca si dobio broj telefona, ne znam u cemu je problem?!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.