Nikola

Beograd

Član od: 19.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Cipele su stigle uredno aksom, samo sto nisu nikako original, sto je i donekle moglo da se vidi na slovima i jos nekim detaljima sa slike, ali ja nisam toliko zagledao jer ako covek kaze da jesu-ima 60 ok prodaja-onda rekoh da jesu. Pa sam mu predlozio da ih vratim jer je meni nazalost trebao taj "original", na sta sam dobio odgovor da je prodavano dosta njih pre mene, da su svi zadovoljni i da su pravi original. . Preporucio sam i da mi odbije od cene 10e jer sam mu stopirao prodaju, i dobih blokiranje na porukama na kp i nejavljanje i neodgovaranje na sve poruke. Ne kapiram cemu taj fazon?
Druze kako te nije sramota kupio si cipele i zoves me posle nedelju dana da mi vratis cipele pa ja nisam sisao vesla. Kupio si to sa slike sve se lepo vidi na slikama. A ja da uzmem cipele koje si ti nosio i da mi mozda posaljes druge ne pada mi na pamet. Mnogo su pre tebe kupili te cipele i svi su zadovoljni jedino ti nisi. A fazon ti je boli glava da mi vratis cipele posle nedelju dana a nosio si ih. Hahahaha pa to ni u prodavnici ne rade!!!!!!!!!!!!!!!! I u oglasu pise lepo zamena iskljucivo istog dana da se vrate kad stignu a ne posle nedelju dana!!!!!!!!!!!!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovi stručnjaci šalju poštom patike 10 dana. Tako da ništa od ovoga što su napisali nije tačno! !!
Kako vas bre nije sramota da nas ocenjujete kad ste vratili patike nazad niste ni hteli da uzmete paket. Kao prvo zvali su vas iz AKS vi se niste javili i vi cete nas da ocenjujete negativno SRAMOTA TREBA DA VAS BUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

salju pogresno
Doslo je do greske. Poslali smo vam bele umesto mint, jer imamo mnogo porudzbina i pomesali smo paket, rekli smo vam da nam posaljete bele pa da vam zamenimo i troskove postarine da snosimo mi, niste hteli rekli ste da cete da ih nosite. Ako vam se nisu svidjale zasto ih niste vratili nego nam dajete losu ocenu, treba da vas bude sramota!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.