Nikola

Bela Crkva

Član od: 20.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Audio kasete | Domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodine je napisao dva konpleta kaseta, a fali jedna kaseta bez koje su oba konpleta bezvredni. Pitao Sam ga Dali je slucajno propustio da je stavi, ne odgovara I blokirao me. Izbegavajte ovog!
Као прво пошиљка је требала да буде враћена јер си наручио касете и отишао у иностранство а пошиљка је 10 дана била у пошти и 100 пута сам звао да је не врате да би те испоштовао до краја иако ми ниси рекао да си преко.После 10 дана кад си се смиловао да подигнеш пошиљку добио си позитивну оцену од мене и онда ми након пар дана јављаш да фали једна касета,па шта ти правиш будалу од мене,нормално да сам те блокирао јер си смрад од човека.Све што је писало у огласу си добио и немој да сереш.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je sat koji za 1 dan zuri 2 sata po satu 5 minuta a to nije napomenuo i izmislja da sam ga ja pokvario a cim je stigo poslao sam mu poruku i slike ne preporucujem saradnju sa njim. tokom celog kontakta lago je preko poruka nije se nijednom javio na telefon jer ne sme zna da je kriv. samo osobe koje kriju istinu su nervozne. .
Сат си добио потпуно исправан и покварио си га јер си га вероватно превише навио.Прво си ми рекао да си задовољан и да је сат супер и после одједном не ваља,па нормално кад си га покварио и сад очекујеш да ти ја вратим новац,лепо си то смислио.Сат који вреди 90е добио си за 40е и још си се ценкао самном за 200 дин,то све говори о теби.Све што је писало у огласу ја сам испоштовао и сат си добио ПОТПУНО ИСПРАВАН.Треба да буде срамота јер лажеш све,лажеш и то да ти се нисам јављао.Нико те у тој мери не би испоштовао и причао 100 пута са тобом али кад си почео да ме узнемираваш и лажеш нормално да сам престао да ти се јављам,боље то него да се свађам са лажовом.Смешан си.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.