Nikola

Subotica

Član od: 29.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

24.12.2020. mi je stigla polukonfiguracija: matična, procesor i 8gb rama koje sam poručio od ovog prodavca. Sve je bilo ok, sve je radilo osim što mi nije ucitavala ram na drugom slotu(ova matična ima samo 2 slota, da ima recimo 4 ne bih se žalio što jedan ne radi). Mislio sam da je možda problem u tih mojih 4 gb rama pa sam zanemario, a i nisam koristio računar svakog dana jer nisam bio kod kuće. 5.1.2021. sam ustanovio da drugi slot ne radi, kada sam ubacio 2 identična rama od po 4 gb, a računar prepoznaje samo jedan, tj 4 gb. U tom slotu ne prepoznaje ni onaj koji sam kupio od prodavca tako da, nije problem u ramu. 6.1. sam se javio prodavcu da pokušamo da rešimo problem koji je nastao njegovom nesavesnom prodajom, međutim nije mi ponuđeno nikakvo rešenje, prodavac tvrdi da daje radnu garanciju od 7 dana koja nigde nije navedena, pritom nisam imao vremena za testiranje, a po oglasu sam kupovao ispravan proizvod i mislio sam da nema potrebe za tim. Oslonio sam se i na pozitivne ocene prodavca, i nije mi drago što ću biti prvi koji će mu dodeliti negativnu, ali time eto želim da ukažem drugim kupcima na oprez pri kupovini kod ovog prodavca, kad već ja nisam bio oprezan.
Poprilicno sam siguran da sam naglasio radnu garanciju, ali ako nisam eto ajde nek mi stoji negativna onda sam je zasluzio, ali evo da rascistim situaciju koja se dogodila da se zna zasto mi stoji negativna ; Korisnik mi se javlja posle 2 nedelje i govori mi da je prvi dan "primetio" da mu ram memorija ne ucitava, nakon sto mu kazem da imam sliku kako ram memorija radi u dual channelu u Speccy-ju, on instalira speccy i kaze mi "Управо сам га инсталирао, показује и мени исто, али не ради", ako mu pokazuje dual channel to znaci da ima dva modula koja rade zajedno u datom trenutku, gledajuci da maticna ima samo 2 slota, ako mu ne ucitava jedan modul to je onda nemoguce izvesti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.