Nikola

Starčevo

Član od: 06.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Pneumatski alat i kompresori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam kompresor koji mi nije ni stigao, da na kraju nisam dobio ni odgovor, da li su ga poslali, ni zasto nije stigao. Od mene negativna ocena i krajnje neozbiljan prodavac

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio jedno a dobio sasvim drugo. ( supruga primila paket i nije obratila pažnju na oznaku) Imam celu prepisku, poručio 51bc a dobio 51bo koja ima kineski motor. Čovek ubeđuje da je to to a u međuvremenu promenio oglas (pisalo 51bc). Ne pada mu napamet da vrati novac niti slično. Više ne odgovara na poruke. Čuvajte se ljudi! Moj savet, izbeći prodavca! Ja neću da propadnem hvala Bogu, a njemu nek služi na čast. Potpuno nekorektno!
Gospodin naruci 51bo posto mu se nesvidja on bi 51bc da zameni ja sam mu rekao moze ali morate da doplatite jel je ona skuplja I onda kako ja to mislim kako ovo kako novo ja sam platio jos hocete da doplatim za drugu Pa gospodine nemoj te nesto pricat kad nije tako

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam dve tramboline, tvrdio je da će dostava koštati 800din po jednoj trambolini, medjutim postatina je iznela 3200 din za obe. .. izvinuo se kada smo je podigli i rekao da će vratiti razliku novca. .. medjutim počeo je da nas zavlači i laže, rekao je da ga zovemo u odredjeno vreme i kada smo ga zvali uvek je imao neke izgovore, kako ga nismo pozvali u 15h, vec u 15:15h. .. prodaje tramboline navodno atestirane na 170kg kao najnovije modele, a one su za 150kg, jer nigde atesta nema za 170kg niti bilo kakvog ojačanja kao što prodavac tvrdi. .. rekao mi je da ga zovem u ponedeljak pre podne, danas je utorak, a prodavac se jos ne javlja. .. NE RADI SE O SMEŠNOJ RAZLICI NOVCA, SAMO NE TREBA LAGATI NAROD! !!
Ovako receno je po trambolini 1600 dinara jedna trambolina je 60 kg 1600x2 je postarina imam poruku kad je to napisano A ja vama da placam postarinu necu sigurno Tramboline i jesu 170 kg lepo pise na kutiji

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ispravljač koje je naručio, primio 22.04.2020. ( https: //imgur. com/a/O6DOASh ) i nije se javio 8 dana. 30.04. pitan je li sve u redu i dati podaci za plaćanje - odgovorio: "Uredu je" i nije platio. 05.05. upitan hoće li da plati - odgovorio: "Za sta 800 din cemu pricate" i "Objasnite malo cemu je problem ? ". 07.05. radi prestajanja traćenja vremena mu napisano da vrati ispravljač - odgovorio: "O cemu vi mozete objasnit". 15.05.2020. Do danas, mesec dana kasnije, nije platio (a ni vratio) ispravljač, niti objasnio svoje ponašanje.
Gospodjo taj ispravljac je placen kad ste ga poslali na otkup tako da nemoj pricat nesto sto nije tako 250 din i ptt 300 din Nemoj te pricat lazit 800 din i tako da nije placeno

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislim da su Starke daleko od Originala i bilo bi dobro da to "Original" sklonite sa oglasa zbog ostalih potencijalnih kupaca. . Pitao sam da li je originalna kutija od Starki, na sms ste odgovorili da jeste a na kutiji piše Leptir. Znači klasičan Kinez! Ako piše Made in Vietnam ne znači i da su original, i Kinezi rade originale mnogih brendova. Ipak mislim da nije loša kopija ali da kopije ovog modela ima po dosta povoljnijoj ceni Sretno sa daljom prodajom ali pošteno!
Patike jesu original i garantujem a za kutiji... kutija ko kutija kome danas treba kutija ? Jel se gleda kutija ili patike ?? Ali dobro ... ako cemo tako danas sta ima original ??? Nema nista mislite sto kupite patike u sport vision ili inter sport da su original ??? JA KOJI RADIM SA OVI 10 GODINA ZNAM .... ORIGINALA NEMA VEC 7 godinaa jel kina sve pravi !!!!!! Ali hvala na negativnoj oceni... ja cu vam dati pozitivnu jel sam covek !!! ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.