Nikola

Novi Sad

Član od: 19.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj covek Laze! !! Paket stoji u Bex magazinu 2 dana. On me prica da mu se niko nije javla iz Bex. Paket se vratio ! !! Ne verujem doticnom!
Niko me nije zvao za paket, Bex je u pitanju... Ja kad sam ih zvao kazu da se niko nije javio a nisu ni zvali. Samo su poslali poruku da se paket vraca...to sto kurire boli uvo da se cimaju nije moj problem. Molim kp tim da ukloni ovu ocenu mogu da dokazem sve. Hvala unapred. Korisnik me je blokirao, bezobrazluk level pro...

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena saradnja, cekao paket, da bi ga lik prodao drugome a mene blokirao. Bozobrazluk level PRO. .. Neka ti je na cast. .. Takodje iz predhodnih saradnji se vidi o kakvoj osobi je rec. ..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslali su tesku kopiju a tvrdili da je tel originalan, posle nisu hteli da vrate telefon i novac
Tebi je poslat original a ti sto oces da vratis i prodaš tu tvoju repliku, to nadji nekog drugog! Tvoj telefon je precenjen ne vredi ni 50e!

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dzojsticu su prodati kao ispravni. Medjuti kada sam ih probao oni nisu bili ispravni. Kada sam pokusao da stupim u kontakt sa prodavcem nisam uspeo.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorr nijee ispostovaoo Kao I Sto Ima KP tim Na uvid Deckoo Rekaoo Da Je tell . bez ogrebotine Tell. . 6/7 linije na ledja Punjac nijee mi poslao reko da ima full opremu ono samo tell . S usb I jos mii kazee da sam *** da cee mene da ocenii pakett samm preuzeoo da nebi dobioo negativnu NEE PREPORUCUJEM SARADNJU S OVOG CLANA
aj ti lepo vrati meni telefon a ja tebi pare ajde ako sam ja tebe nesto slagao sta kazes na to ? ti si meni pretio da ja tebi posaljem 2 hiljade da ti mn nb dao oceni ili ovakav komentar... toliko koliko si ti covek ! za 19 hiljada druze stvarno si smesan... vrati posiljku i zdravo !!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.