Nikola

Novi Sad

Član od: 24.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Dečja > Devojčice | Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

JEDNA VELIKA NEGATIVNA OCENA ZA NIKOLU! !! .. .Naime ja sam njemu još 10.06.2020 godine poslao NOV NEKORIŠĆEN sat BAND 2, i koga sam istog dana kada je stigao ocenio pozitivnom ocenom! !! .. . MOMAK mi se posle 2 nedelje 24.06.2020, javio sa žalbom da je sat poslat kao POLOMLJEN, što je jedna VELIKA LAZ! !! .. .jer sam te sateve prodao preko 20 komada i nijedan nije bio polomljen kao što on tvrdi da sam mu takav poslao, jer sat ima 12 meseca pismene garancije. .. !! !Imam i dokaze o tome! !! .. .Kada me je pozvao i rekao da je sat polomljen? ?? ,i žalio se na to i počeo da viče, ja sam mu rekao u redu, pošalji mi sat nazad i da ću mu vratiti pare. .. On je sad vratio na otkup, koji sam platio bez prethodnog proveranja da li ima fizička oštećenja. .. Kad sam sat platio i otvorio, video sam da je neko nestrucno hteo da izvadi iz narukvice, koja se takođe vidi da je nošena, jer je bila puna prašine na kopčama gde se sat kopča. .. Na satu se tačno vidi da je neko oštrim predmetom pokusao da izvadi iz narukvice i tom prilikom je ekran sata polomljen, sada samo mogu da ga bacim. .. Kad sam ga pozvao i rekao da sam pogrešio što sam sat prihvatio bez prethodnog proveranja i da je sat polomljen, on mi je rekao da će pitati TETKU da li je ona to uradila i da će mi javiti, momak me nije ispoštovao i nije me pozvao! !! .. .. Što pokazuje moje tvrdnje. .. ZBOG TOGA JOS JEDNOM, JEDNA VELIKA NEGATIVNA OCENA ZA NIKOLU JER JE ISPAO VRLO BEZOBRAZAN I NEPOSTEN! !!
Ne razumem kakve veze negativna ocena za sat, ima veze sa oglasom za patike. Gospodin Slobodan definitivno ima problem sam sa sobom. U pitanju je prvo Mi Band 3, ne Mi Band 2, dajuci negativnu ocenu za oglas za patike, čovek je pokazao da očigledno istina zavisi od toga, koliko moze dobiti od lazi. Njemu na cast, i tih 20 godina sto stalno spominje je ocigledno malo da nauči sta je istina a sta laž. Svakako mu zelim sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.