Nikola

Beograd

Član od: 31.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu je pisalo da je u ponudi 3 samsung telefona s3 od kojih je jedan potpuno ispravan medjutim kada su stigli telefoni uopste ne odgovaraju opisu i dogovoru poslao mi je sve razbijene telefone od kojih cak ni delove nemozes da iskoristis ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! !!
Kako te bre nije sramota. Na slikama se vidi lepo da telefon nije bio polomljen. Doci cu licno da ti vratim pare, da uzmem telefone i da popricamo malo o telefonima ti i ja, adresu imam. Prijatno

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maksimalno nekorektan i neodgovoran. 5 dana stoji paket u pošti i nije ga podigao. Sa izgovorima da će mi javiti, da je na poslu. Bruka i sramota za 1500 din. Bolje da je javio da ga neće preuzeti, a ne da me forta toliko dana. Ne preporučujem saradnju sa ovim neodgovornim kupcem, a koliko vidim da ima još 2 negativne, i prodavcem.
Druze. Imam 2 negativne na 108 pozitivnih a ti na 36. Paket je stigao u subotu u postu tamo da sam mogao samo juce da ga podignem a rekao sam ti da necu stici zbog posla. Iako si dao negativnu ja cu paket preuzeti kao sto sam rekao al zbog tvog ponasanja ne bi trebao da ga preuzmem.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

juce smo dogovorili da menjamo ja poslao on ne odgovara nista . .. morao sam da povucem posiljku da me ne z****. .. .. .ne odgovara na poruke na kp a cita ih. ..
Kako te bre nije sramota, odgovarao sam ti na svaku poruku, jos mi izbacuje komunikacija sa korisnikom nije moguca. Zvao sam te na telefon nisi dostupan. I ne lazi da si slao paket kada je bio dogovor da ja posaljem pa kada ti stigne onda saljes I ti. Tvoje ocene pokazuju ko si I sta si. Imam celu prepisku. Kao nema viber salje mi slike na mail.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

jedva dogovoreno slanje ali nikad nije stigo telefon, na pitanje da li je poslao paket nije odgovorio a procitao je poruku! negativna zbog BEZOBRAZLUKA! NEPOGODAN ZA SARADNJU! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.