Nikola

Novi Sad

Član od: 19.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da pojasnim i potvrdim juce datu negativnu ocenu jer je od mene trazeno dodatno objasnjenje administratora. Kao prvo nije ispostovan rok za isporuku ni posle prvog odlaganja, znaci drugi put nije poslao i nije me obavestio o tome, treci dan mi bez ikakve najave da li sam jos uvek zainteresovan za kupovinu njegovog telefona pusta broj posiljke da je poslao, prelazim preko svega, ali danas kada sam primio paket jako neprijatno sam iznenadjen jer dobar deo od navedenog u oglasu nije tacan. Ledja su unistena i staklo na kameri polomljeno, nema slusalica sa kojima je tel slikan, slike nisu identicne telefonu koji prodaje. Imao sam predlog da resimo situaciju, nije prihvatio, ocenjujem negativno i trazim da mi obrisete pozitivnu ocenu koju sam dobio od clana, pretpostavljam iz razloga da me odobrovolji.
Danas bas videh telefon sa tim "unistenim" ledjima kod vas u oglasu uz opis "mali tragovi od futrole na ledjima". U oglasu je jasno pisalo sta ide uz telefon, slusalice nisu nigde bile navedene. skroz. Za upotrebu kao sto ste i sami naveli telefon nema nikakvih mana, druga je sto ga vi preprodajete i ocete po sto nizoj ceni sto perfektniji telefon i jos da zaradite na njemu. Lep pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.