Nikola

Kostolac

Član od: 13.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje. ne preporucujem saradnju. poslao telefon koji ne odgovara opisu. .ne ispravan. .neupotrebljiv. predlaze da mu vratim telefon i da mi vrati novac. .4100 din je bila vrednost +postarina. saljem nazad a on ne preuzima posiljku. .. tako da cu platiti duplu postarinu. posle toga menja ime na nalogu iz Nikola Djukic u Radmila. brise sve svoje trenutne oglase i iskljucuje kontakt telefon.
Sutra bih preuzeo paket,ali sada necu izinata,psujes preko poruka itd.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikola Djukic iz Kostolca, nakon uplate na ziro racun koji mi je naveo preko kp poruka, Poslao mi je neispravan telefon marke Huawei p20 iako je tvrdio da je ispravan, nakon sto sam ga kontaktirao sam je ponudio da refundira celi iznos, ali je to danima odlagao da bi na kraju iskljucio telefon i promenio korisnicko ime na kp u "Radmila".
Telefon je bio ispravan,i radio najnormalnije,lepo je bilo navedeno da ima tragova koriscenja,ali nista preterano mnogo. Ima vas raznih.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.