Nikola

Niš

Član od: 11.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Kompjuteri i konzole > Web razvoj i izrada softvera

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve lepo dogovoreno, obecani pratioci sa njegove strane, ali nista. Uz jako puno strpljenja sa moje strane, cak sam se i ponudio da mi se vrate moje pare i da se dogovorimo, decko se pravi da ne vidi poruke. Ne nasedajte na njegove oglase. Nadam se da ce ovo nekome znaciti za ubuduce.
Covece, usluge su izvrsene 6x iznova i iznova, ono sto si ti muljao sa vise naloga i pravio nas na idiote je tvoj problem. Poslao sam ti 2 poruke da mi prosledis tekuci racun da ti prebacim novac na kraju, a ti si kulirao, zato ne glumi zrtvu! Brojke su nam svima govorile rezultate!

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Ogrlice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek laze strasno uzo mi 20 evra i slago inace kupio sam lancin "srebrni" posle 3 kupanja postao je mesing.
Sto je bilo u oglasu poslato. Posle 50 izgovora od strane kupca, kako je kratak, nije srebro i kako je provereno u rekordnih 5 minuta nakon poziva i kojekakvih izgovora ,predlozio sam da posaljem gratis jos jedan lancic i to da posaljem autobusom da stigne odmah u toku dana kada posaljem sto nisu prihvatili. Slao post expresom i paket je bio zagubljen.Posle sam otiso u inostranstvo i nisam bio u mogucnosti da saljem niti odgovaram . Sto se tice ovoga posle 3 kupanja mesing, takav potpuno isti lancic kod mene posle 10-15 kupanja dobio klasicnu koroziju srebra crne boje, jedino da se kupali u kiselini pa da je promenio srebrnu boju u mesing. Jedina nezadovoljna musterija za takav lancic od ko zna koliko njih.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.