Nikola

Beograd

Član od: 29.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Culi smo se telefonom on je reko da je Laptop kao nov pritom kada sam dobio laptop on je puko poklopac ja sam ga zvao on kaze da je to u posti polomljeno a na laptopu se vidi da je pao i puklo ranije pakovanje nije nesto ekstradno. Moja preporuka samo licna trgovina ! !!
Ja stvarno ne razumem čemu ova ocena kad sam lepo rekao da nije problem i da se vrati.Što se tiče oštećenja ono je sigurno nastalo pri transportu ili kasnije jer slike koje sam postavio na KP sam slikao bukvalno 5 minuta pre postavljanja na sajt i na njima se lepo vidi da nema nikakvog oštećenja.Kao što Rosko zna ja i nisam hteo da šaljem iz ovakvih ili sličnih razloga već sam prevashodno hteo lično preuzimanje gde ljudi mogu da vide u kakvom je stanju uređaj, međutim na njegovo insistiranje sam poslao. kad mi je javio da je laptop oštećen ja sam čak i išao u poštu odakle sam poslao da prijavim oštećenje i zvao ga da ga obavestim šta treba da se uradi. Moje pozitivne ocene i komentari govore o meni kakav sam čovek za saradnju a ova negativna ocena govori o čoveku koji ju je i postavio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.