Nikola

Sopot

Član od: 15.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis predmeta nije bio iskren, a kada sam pokusao da zamenim predmet za neki drugi uz eventualnu doplatu, on je poceo da ignorise poruke.
Apsolutno nezaslužena negativna ocena. U oglasu za navedenu grafičku je jasno navedeno da kod mene na matičnoj ploči Asus M2N-E grafička da 3 kraća beep zvuka i ne daje sliku. Kupac je bio apsolutno upoznat sa problemom koji je jasno naveden u oglasu i zaista mi nije jasno kako može da da negativnu ocenu i napiše da opis predmeta nije bio iskren. Još sam i jasno u oglasu napisao "Navodim da je neispravna ili oštećena, ali postoji mogućnost i da je kartica ispravna, a da meni ploča pravi problem (jer sam imao iskustva sa ljudima koji su na ovoj pločii imali identični problem sa tom karticom)." Sve sam to naveo u oglasu. Čovek je znao šta kupuje i sa kakvim problemom kod mene koji je, ponavljam, jasno naveden sa moje strane u oglasu i odlučio da kupi. Još je tražio da mu snizim cenu za 700 dinara što sam i učinio i izašsao mu u susret. Prilikom početnih dogovora napisao je sledeće "20.09.2017 06:38h Marko Meni bi ipak odgovaralo za 2000 posto ne znam kakav bi kvar mogao da bude i da li moze da se popravi. Ako vam odgovara 2000 dacu vam adresu i mozete da posaljete. Hvala" Javio mi je 22.09. da mu je kartica stigla. Posle par dana se javlja i traži zamenu itd. Kakvo je to ponašanje? Kupite predmet za koji znate u kakvom je stanju, pa onda tražite zamene kako vam ćefne itd. Admisnistracija sajta ima uvid u poruke koje smo razmenjivali od početka dogovora do realizacije i opis oglasa navedenog predmeta i nadam se da će negativna biti skinuta jer je zaista nezaslužena. Ja ne znam kako je moguće da neko nekome da negativnu ocenu za predmet koji je znao u kakvom je stanju i još slaže da je opis netačan. U ovom slučaju mi je obraz čist, jer dotičnog Marka nisam prevario, moj oglas i poruke su mi dokaz. Administracija sajta ima uvid u to i mogu svakome da pokažem ako je potrebno, mogu i screenshot da ostavim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.