Nikola

Aranđelovac

Član od: 31.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci > Psi | Razno

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem negativnu ocenu, al ovakvi clanovi to zasluzuju, Covek je rezervisao stene Nemackog ovcara, dogovorili smo se oko datuma preuzimanja, dva dana pre tog datuma sam ga podsetio da treba da dodje po stene. .. I rekao je da dolazi. Po stene nije dosao niti je javio da nece doci, na moje pozive i poruke nije odgovarao, Zbog toga dajem negativnu ocenu! !!
Hvala puno, nisam bio u zemlji da bih dosao. A ovakav covek je samo trgovac jadnim štencima I nije nikakav ljubitelj rase, stoga je veliki znak pitanja šta dotični prodaje. Drago mi je što od istog takvog neću uzeti štene.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je slagao za telefon, uopste nije kao sto je napisao. zvao sam ga za razmenu da vrati pare a ja njemu telefon. nece da prihvati. Ne preporucujem ovog clana , jako neozbiljan!
Telefon koji sam ti prodao je primeren ceni za koju si ga kupio, i bio si upoznat da to nije nov telefon i da ne moze da drzi deset dana bateriju, sto je ispao najveci problem sa telefonom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.