Nikola

Beograd

Član od: 22.08.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu navedeno da je na telefonu sve ispravno osim home dugmeta. Pre kupovine sam jos jednom upitao da li je sve ostalo ispravno, dobio sam odgovor da jeste, da samo treba home dugme zameniti i da nije problem do ploce vec u samom dugmetu. Nakon preuzimanja telefona ustanovio sam da ni mikrofoni ne rade kao ni zvucnik za razgovore tako da telefon nema funkciju i ne moze se koristiti za pozive. Pisao sam clanu, odgovorio je da nije znao. Ovo je osnovna funkcija svakog telefona i morao je proveriti pre slanja ako vec garantuje da sve radi. Potom sam odneo telefon u servis i platio pregled pri kom je ustanovljeno da je audio kolo stradalo i da popravka nije izvodljiva posto je prethodno vec neko pokusao reparaciju na ploci bezuspesno. Takodje, ustanovljeno je da je problem sa home dugmetom takodje do ploce, nije do samog dugmeta. Nakon sto sam clanu preneo informacije od servisa i predlozio da mu vratim telefon posto je neupotrebljiv a on meni novac dobio sam odgovor da mu je ovaj telefon stigao sa nekoliko drugih iPhone i da ni jedan nije imao problem. Iz razloga sto clan posle svega nije zeleo da prihvati reklamaciju i povrat telefona ide negativna ocena i preporuka ostalim clanovima da ga izbegavaju!
Telefon bio uredu posle nedelju dana se javio i kozna sta su ono u servis zamenili i posle kaze da tefon nije uredu da mi ga varati Gde to ima
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.