Nikola

Rača Kragujevačka

Član od: 09.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Blackberry | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

predmet koji mi je prodao tj fotrolu za blackberry, je neka kopija u koju nemoze da udje ni jedan blackberry model a kad smo kontaktirali objasnijo mi je da je to bas za blackberry cak da otkljucava i zakljucava telefon sto isto nije tacno. moja preporuka izbegavajte da bilo sta trgujete sa njim.
Licno koristim potpuno istu futrolu za Blackberry Bold 9700, koristio sam je ranije iz za Curve 8310 i 8520. U ovu futrolu ne mogu da stanu modeli kao sto su : Storm, Torch i Bold 9000, takodje nije predvidjena i za stare modele kao sto su 8800 i 8820, dok je Blackberry Pearl nesto manjih dimenzija i "seta" po futroli. Ne volim da saradjujem sa kupcima koji daju negativnu ocenu bez pokusaja saradnje sa prodavcem, samnom je moguc svaki dogovor. Ne ocekujte kad kupujete stvar (u ovom slucaju od 400dinara) da vredi 400e, samo budite realni.

Oprema za poslovanje > Trgovina | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nikad vise nebih kupio od hjih. jer jedno pisu a drugo prodaju.
Krajnje nekorektan kupac, nadam se da vise nikad necemo saradjivati. Kontaktirao me je putem poruke i jedino sto me je pitalo je bilo : "Da li mogu sve 3 stolice za 12.000 dinara?". Prihvatio sam ponudu jer su samo zauzimale prostor u magacinu. Pokusao sam kupca da nazovem telefonom par puta ali se nije javljao. Stolice sam poslao AKS-om na njegov zahtev. Kada je dobio posiljku rekao je da sam mu prodao nesto sto ne pise u oglasu. Tako nesto Vam se uvek desi kad ne procitate tekst oglasa, ne pogledate detaljno slike i ne trazite vise informacija od prodavca !!! Savet za sve : Kada kupujete citajte oglase detljno i pitajte prodavca sto vise pitanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.