Nikola

Beograd

Član od: 10.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Necu da gresim dusu, ali poslato mu je pre 2 dana instalacija i uputstvo za navigaciju, navodno nema internet kuci, dosad je mogao nekako da skine i da instalira sve to, a ne javlja se na kupujem prodajem, a i nije mi dao broj telefona. Nije mi do 500 din koje mi duguje za to, no stvarno nema smisla za ovakav vid nesaradnje, ispao sam korektan maksimalno.
Morao bih da repliciram na ovaj komentar gospodina imenjaka, prvo i osnovno, u nasoj prepisci jasno pise, tacnije, ja sam poslao poruku tipa "da proverim, pa cu se javiti", ali ti, dragi gospodine, nisi casio casa nego si odmah za tom porukom poslao link, na taj nacin dovodeci mene u situaciju da moram da platim, hteo to ili ne! Ta tvoja napadna politika mislis da moze uroditi plodom?!!! E, pa, kod mene ne moze! Jos gospodin potom salje poruke tipa "imas rok..." Nije on glup, nimalo, ljudima prodaje maglu, materijalno ne moze biti ostecen pa pokusava pritiskom na druge doci do novca! Vrlo nekorektno, nikako ne preporucujem saradnju sa njim, covek kome kazete "javicu se" tu treba i da stane, ne da "baci udicu" i posle ocekuje lak ulov! Ne moze!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac se ne javlja i nije platio
Gospodine dragi, ako ste mislili hleba bez motike, grdno ste se prevarili! Prvo, to sto ste mi poslali, igrica nije na taj nacin mogla da funkcionise! Drugo, zar si stvarno mislio da je neko lud da da tolike pare za tu glupost!?? Osecam da si se slatko smejao i zadovoljno trljao ruke misleci "vidi kretena kako baca pare"... e, pa nije tako. Jos, da nesreca bude veca, nudio mu 300e za ceo telefon, al on iskalkulisao da ce bolje proci ako meni uvali igricu za 200e, valjda je racunao na to da ce naici jos neka budala, planirao covek da od toga zvi i prehranjuje porodicu! Da ne bih duzio, savet, nadji neki konkretan posao i nemoj prodavati maglu, neces se hleba najesti od toga!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.