Nikola

Pirot

Član od: 13.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da sacuva proizvod do sledece nedelje uz doplatu 10e medjutim oglas je obrisan
Obrisao sam oglas iz licnih razloga, nije bilo potrebe za negativnom ocenom. A vama ako ne odgovara, nadjite drugi oglas slican ovom.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Upozorenje svim članovima koji nameravaju da posluju sa Nikolom. .. NIKAKO! !! Nikola olako shvata ovu vrstu trgovine i ne drži se reči niti dogovora. .. zbog njega i sličnih ljudi, ostali normalni članovi ponekad imaju sumnji i rezerve prema ovakvom načinu trgovine. .. Poručio je komponente u vrednosti od 830 eur. .. od kojih neke čak veoma specifične koje se ne kupuju svaki dan Kad sam rekao da je to veliki iznos i da bi kao osiguranje trebalo da mi uplati 20% avansa, rekao je: "Mozesda porucis sve tri komponente kupujem 100÷. " . .. ali sve vreme je odbijao da mi da podatke za slanje. .. a o avansu ni da ne pričamo. .. stalno neki izgovori. .. kad su komponente poručene i pristigle, on i dalje nije uplatio avans, a na telefon se nije javljao, . .nekim čudom se javio na KP kao otputovao u Bugarsku na 3 meseca da radi, . .. i da će sigurno preuzeti robu i da mu čuvam dok se ne vrati u Srbiju. .. kad je prošlo 3 meseca. .. opet izgovor. .. kao produćili mu radnu vizu na još 6 meseci. .. onda sam mu ponudio da mi uplati preko Western Union-a novac pa ću mu čuvati robu koliko god hoće. .. ali od tog trenutka MUK! nema više ni da se javi niti odgovori. .. vukao me sve vreme za nos i ne misli da se drži dogovora. .. stoga zaobiđite saradnju sa ovim članom . .. ne nasedajte na slatke reči i obećanja. .. čovek nije od reči i ne drži se dogovora. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.