Nikola

Beograd

Član od: 19.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena velika kao petospratnica, decko je neozbiljan, danas sam uzeo telefon i poslao sam mu u beogradu imam i dokaze slikao sam i nije hteo da preuzme jer se predomislio, trazio sam svud po srbiji plavu boju nekoliko dana a on je hteo i crnu i ubedjivao me je da ce da uzme i crnu iako sam mogao da prodam ovde u vipu je bio telefon bez folije i oni su samo probali upalili da li radi nisu ni stavljali karticu, mnogo vremena i zivaca mi je oduzeo ovaj clan i da ima 1000 ocena kaze da je polovan telefon koji nije u foliji, izbegavati ga u sirokom luku.
Molim administratore da ocenu obrisu jer je apsolutno apsurdna. Sled dogodaja ( koji moze i moderator sajta procitati ): Subota: Aleksandar obecava da salje telefon iz Brusa i da ocekujem isti u 17h. U 16h mi javlja da telefon ipak nije poslao, i da je porucio Plavu boju koja 100% stize u Ponedeljak. Ok rekoh sacekacu ponedeljak. Ponedeljak: Zovem ja NJEGA u 13h i saznajem da NEMA PLAVE BOJE, a rekao je da je porucio i da stize 100% i da mi salje po svom bratu telefon koji isto mogu u 17h da ocekujem, ostavljam coveku svoju adresu jer je rekao da mi donosi na kucnu adresu telefon. Znaci njegov predlog sa KP sajta da mi donese gde god ja kazem. U 17h me zove i kaze kako je brat stigao u BG ali da moze tek oko 21h da dodje peske do autobuske, i usput kaze HOCES I UGOVOR DA TI POSALJEM...razmisljam kako me pita u 17h dal da posalje ugovor ako je brat sa telefonom stigao u 17h u Beograd??? SLedi sledeci poziv gde ipak ja treba da dodjem na Autobusku stanicu u 22H ( ceo dan sam Subotu i Ponedeljak izgubio cekajuci ), nalazim se sa njegovim PRIJATELJEM koji mi kaze da Brat NIJE DOSAO UOPSTE U BEOGRAD, daje mi OTPAKOVAN TELEFON, sa izgrebanom zastitnom folijom iako sam naglasio da necu telefon koji je otvoren, 3x sam pitao da li je kutija u celonu, i dobio sam odgovor da jeste, a nije, i slagao me je , i vukao za nos 3 dana. Znaci, javio se na moj oglas, zavlacio me 3 dana, slagao apsolutno za sve, jos me je i zvao , i psovao, vredjao itd... Opet molim admine i moderatore da vide nasu konverzaciju i obrisu ovu glupost od ocene, a Aleksandra trajno udalje dok opet nekog nije pokusao da nasanka za 500E! To nisu male pare!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.