Nikola

Beograd

Član od: 23.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E pa ovako. . Zao mi je sto sam primoran da dam clanu prvu negativnu ocenu, ali sta je tu je, svakako je zasluzio. . Ukratko, dogovorili smo da doticni kupi napajanje od mene, sve je bilo u redu, spakovao sam paket i poslao. . Posle par sati je ukapirao da se nismo dobro razumeli i da nije pitao da li uz napajanje dolazi strujni kabli i da li ima svoju kutiju (radi se o polovnom napajanju). .Rekao sam da uz napajanje ide sve sto stoji u oglasu i to sam i poslao. . Na kraju je odbio da primi paket, morao sam da se jurim sa kuririma u susednom gradu i platim neku kaznu da bih uzeo paket nazad. . Naravno da nije pristao da refundira novac, vec me na neki"ironican nacin" zove da se upoznamo kad budem dolazio za Beograd da me vodi na pice! ? Veoma neozbiljan i nekorektan clan, nije ispostovao dogovor. . Moje vreme i moj novac su meni dovoljan razlog da nekog negativno ocenim. . Ziv bio!
Moje iskustvo sa ovim clanom je izuzetno negativno. Dogovor je bio da mi posalje napajanje - Antec TruePower Quattro (TPQ-850) 850W. U opisu oglasa pise da dolazi sa svim kablovima, ali strujni kabl nije poslat. Cena za napajanje je izuzetno povoljna i niska,pa mi budi sumnju da nesto nije u redu sa napajanjem. To napajanje je kvalitetno i bolje od novog koje kupuje. Kaze da su slicna napajanja po oglasima od 80$ do 150$,a to svoje prodaje za 6500 rsd.Sam mi predlaze da odustanem od kupovine ,jer ima jos tri kupca. Ja se sa time slazem. Novi kupci sa gospodinom ulaze u veliki rizik kupovine i neka dobro razmisle kako ce se kupovina zavrsiti. Svaka preporuka da obidjete u sirokom luku doticnog clana. https://ibb.co/cBbdwm
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.