Nikola

Šabac

Član od: 14.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ljudi, znatno manje traje od obicne baterije, dopunim je preko noci normalno koriscenje telefon je u 16 h ugasen mogu vam rec da sam bacio 2800 din. i ove pozitivne ocene su vecina lazne jer covek daje sam sebi ocene sa drugih profila.
Ispostavlja se da gospodin ima kopiju Samsunga Galaxy S3 kod koje je operativni sistem katastrofa iz iskustva kupaca mada ima kopija koje su dobro odradjene! Desava se da se prilikom azuriranja aplikacije i koriscenja interneta pokupe bagovi koji ometaju regulaciju punjenja i praznjenja pa zato baterija dosta manje traje, zbog toga je potrebno sistem vratiti na fabricka podesavanja i sve ce biti normalno! Gospodinu sam sve cinjenice predocio, ako bude problema da mi se javi oko zamene ili vracanja novca ali on je brze bolje dao meni negativnu ocenu jos govoreci da sam sebi dajem ocene sto je apsurd. Moze se proveriti ulaskom u profile ljudi koji su me ocenili! Za skoro 2 god nisam imao negatinu a prodao sam bezbroj baterija i kao sto se vidi svi su zadovoljni, nazalost uvek se nadje neko ko je nezadovoljan i nije spreman na saradnju za prevazilazenje "problema". HVALA SVIM KUPCIMA KOJI SU MI DO SADA UKAZALI POVERENJE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.