Nikola

Kragujevac

Član od: 28.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi duks koji jeste nov, jeste original, ima etiketu, velicina ok. .. ALI, PREPRAVLJAN KOD KROJACA (evidentno, i krajnje lose ukrojeno)! To naravno nigde u oglasu navedeno nije, a smatram da bi moralo biti s'obzirom da se premet prodavao kao nov! Da apsolviram, SAMIM TIM DUKS NIJE NOV! !! Javim mu se najnormalnije, iznesem svoje sumnje, covek mi prica neke desete price. .. Ne budem lenj, odem na google, unesem kod sa etikete, pogledam slike: na duksu sa slika nigde nema ovog detalja sa kojim sam ga ja od doticnog dobio. Moj (argumentovan) zahtev za povracajem novca i njegovom prilikom da sve ovo prodje kao da se nista nije dogodilo - odbija, i dalje ostaje pri nekim svojim pricama, a meni je iskreno muka vise od ovakvih prodavaca koji misle da svakoga mogu da prave budalom! Savet ostalim kupcima, ozbiljno povedite racuna kada kupujete, ne samo od ovog clana, vec i od velike vecine ovde. .. ja ne shvatam koliko ljudi ovde ima djon umesto obraza! Odavno trgujem preko kp, imam vise od 200 ocena, ali ovo sto se u poslednje vreme desava, ovo je uzas! Apelujem ovim putem i na administraciju, da poostri odredjene kriterijume. HVALA.
Inace duks je dobijem na poklon nov,duks nije nosen kod krojaca,jer da jeste duks bi bio uradjen po mojoj meri tako da ga ne bih ni prodavao. Tacno sam naveo dimenzije duksa u opisu,jer velicina nije bila izrazena slovima,nego brojevima i napisao da dobro provere dimenzije jer povracaja nema.Zao mi je sto je ovako ispalo,ali na zalost clan misli da je u pravu,ali na njegovu zalost nije. Smatram da nista pogresno NISAM uradio,sve je bilo navedeno u opisu kao sto i jeste. HVALA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.