Nikola

Niš

Član od: 17.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao sat na nedelju dana. Kad je došao dan za kupoprodaju počeo da zanoveta, a svaki detalj se vidi na slikama. Blokirao me na viberu. Sreća nije ovde da mogu drugi da vide kakav je član. Dva kupca sam odbio zbog Nikole. Nikola nek ti služi na čast to što radiš.
Trazio sam samo slike na viberu, da prosledim coveku koji polira satove, da vidim kolko ce da mi naplati. Goran je bio kod majstora, reko mi je da ne moze to da uradi, imam slike na kp, to je to. Poceo je, dva kupca sam odbio zbog tebe, kupujes ga u vidjenom stanju itd... U nijednom trenutku nije bilo price s moje strane da ja sat necu da kupum, samo sam trazio jos dodatnih slika na viberu koje nisam dobio. Dobio sam samo negativnu ocenu. Hvala puno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.