Nikola

Lazarevac

Član od: 13.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Barska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se vidimo culi smo se i ja i on nismo mogli zbog rodjendana dogovor je prebacen za sutra blokirao mi je broj i ne javlja se izbegavajte saradnju

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko kazi oglese sa netacnim podacima Telefone prodaje sa skrivenim manama Neodgovara na poruke i gasi telefon Izbegavajte ga u sirokom luku Nije cak hteo ni da se javi! !! !! !! !! !!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko porucio telefon, jos mu je bilo hitno pa sam izaso sa posla da dodjem kuci da upakujem lepo telefon, da se nista ne osteti, cekao sat vremena ispred poste da bi mu sutra dan stigao telefon. Decko se od tad vise nije javio ni na poruke ni na pozive, telefon nedelju dana sedeo u posti i danas ga vratili nazad, naplatili 630din postarinu, izgubio sam nedelju dana, nervirao se za sta ? Za ovako neozbiljnog i neodgovornog clana ! ZAobidjiti ovog clana u sirokom luku, razlislite 3 puta pre nego sto mu posaljete nesto, ovo je sramota. Barem da ispadne covek i da uplati za ovu postarinu sto sam dao iz dzepa ali naravno ni to nece. Toliko si veliki covek, nek ide tebi na cast. -0

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakva preporuka za saradnju sa clanom, poslata potpuno ispravna maticna ploca, kad je ploca stigla clanu javljeno mi je kako je ploca navodno neispravna. Reklamaciju sam prihvatio, dogovor je bio da se ploca posalje bez otkupa, kad proverim da nije fizicki ostecena uplatio bih novac. Ploca nije poslata u dogovorenom roku i poslata je sa otkupom. Nema veze ipak podignem plocu iz poste, nakom otvaranja paketa video sam da je leziste procesora osteceno-pinovi su iskrivljeni. Od tada je proslo vise od dve nedelje i clan jos uvek nije nadoknadio troskove koje mi je napravio i ako je obecao da ce nadoknaditi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.