nikola

Beograd | Čukarica

Član od: 10.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ubedljivo NAJGORE iskustvo na ovom sajtu. Čovek je tražio da mu u napred uplatim 30% vrednosti robe koju sam hteo da kupim, što je iznosilo 30 000 dinara. Posle toga razvlačenje oko preuzimanja/slanja , može sutra, može prekosutra, nedelju dana tako. Ja odlučim da tražim novac nazad, isto zavlačenje oko vraćanja novca već dve-tri nedelje. Na kraju sam odlučio da ga tužim pošto sam sačuvao uplatnicu, i prepiske, a imam i audio snimke poziva. Ko je imao sličnih problema neka mi se javi da udružimo tužbe.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno je neodgovoran! Trazio je da mu uplatim novac unapred jer nece da salje dok ne primi novac, istog dana uplacujem postnet. Pitam ga kada ce da posalje procesore posto sam uplatio za 2 komada on kaze da je u karantinu i ne moze da izadje a ja da sacekam neki dan. Proslo je nekoliko dana a on nedostupan. Napokon je dostupan, kaze za 2-3 dana salje, dobro nije problem sacekacu. Nakon toga nedostupan ne znam ni ja vise koliko dana, ne javlja se nema ga nigde, kp poruke uopste ne gleda. Konacno je dostupan i kaze bio je do granice zato je bio nedostupan. Kaze bice za neki dan. Prodje nekoliko dana on se i dalje nije javljao niti je bio dostupan. Vidim da je ponovo dostupan pozovem ga i kaze da nema procesore, nije mogao da nabavi, navodno nije mogao da ih uzme preko granice, obecava da ce vratiiti novac za neki dan. Nakon toga je proslo 6-7 dana on i dalje obecava da ce da uplati novac svakog casa ali nista, i dalje nedostupan ne mogu da ga dobijem i zato posle mesec negativna ocena kao vrata jer gore iskustvo tesko da moze da se zamisli na kp. Ako ne vrati novac sledi prijava i tuzba.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neverovatno, poslao mi pogresan procesor kome jos fale elementi sa donje strane-neispravan, jedva ga dobijem na tel, jer je komunikacija KP porukama nikakva, kaze posalji ga nazad jer mora da ga pravda gazdi, ja posaljem po najvecoj guzvi (u najgore doba korone nisu dolazili kuriri)i PAKET MI SE VRATI. I posle vise od 2 meseca ni traga ni glasa, a nepotreban neispravan procesor sam platio vise nego da sam kupio od drugog ispravan. Nema sta dalje da pisem, sve je jasno
Pa sto me nisi zvao resioi

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od samog pocetka komunikacija mnogo losa, poslao je procesor koji je bio dobar i ram memorije koje su lose, trazio je da mu vratim nazad sto sam I uradio , a on druge da posalje , medjutim od tada od danas za sutra salje , vec 3 nedelje kako cekam da dobijem ono sto sam platio, za sitne pare se bruka , sta li bi bilo da je nesto skuplje. .. izbegavati saradnju sa ovavkim neodgovornim clanovima
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.