Nikola

Beograd

Član od: 27.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da posalje ram memorije, rekao sam da mi je trebalo hitno da se javio covek da kupi racunar. Rekao je da ce poslati, da nemam brige i da salje odmah, rekao sam mu da mi kaze ako ne moze da posalje da nadjem na drugom mestu na sta je on rekao da ide da posalje istog trenutka kao sto je rekao. Posle me zavlaci 3 dana, ram memorije nikako da stignu, i prestao je da se javlja. Kupac je odustao od kupovine racunara zbog cekanja. Jako neozibljno, nije trebao da obeca ako ne planira da posalje. Ne volim da dajem negativne ocene ali po nekad nemam drugog izbora.
Hvala na feedback, zao mi je sto ste imali lose ikustvo, na zalost nisam kompanija da mi je kupujem prodajem jedini izvor za zivot i da mi je kupujem prodajem jedina briga u zivotu, javio sam vam da nisam poslao i da nisam imao na zalost vremena zbog licnih stvari koji ne treba da vas interesuju. Ako je zbog ram memorija koje su u jakoj saturaciji na trzistu klijent odustao od kupovine, mislim da je to i trebao da uradi, jer ako posle informacije da vam nisam poslao niti da cu stici, vi niste mogli da nadjete memoriju onda ne bi ni trebali da sklapate konfiguracije. Prijatan dan vam zelim.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

nije ispoštovao dogovor o slanju naručne robe navodno je prodao drugom sve kritik nije za saradnju
Korisnik je u subotu uvece komunicirao sa mnom za kupovinu robe, hteo je slanje preko post express-a (nisu radili do ponedeljka) sto je korisniku receno. sam oglas je stavljen u subotu i istoga dana je dosao covek na adresu radi drugog oglasa, i pitao koliko za sve sto imam od racunara, cena je sastavljena i prodato je isti dan kupcu koji je dosao na adresu, svi korisnici koji su se zainteresovali za oglase su obavesteni da vise nisu dostupni, ukljucujuci i ovog korisnika.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.