Nikola

Kragujevac

Član od: 21.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dete od 14 godina poslalo tastaturu od 1500 preko pošte , a greškom (pošto prvi put nešto šalje) nije navelo otkup. Zvali tri, četiri puta i uz obećanje da će malom uplatiti novac na telefon i posle mesec dana ništa. Nek je na čast !
Prvo otkup je placen. Drugo, smarali su me sa 10 brojeva, zvali nocu, proganjali. Cak su nasli nekog coveka iz mog naselja da me proganja da se nadjem sa njim. A lepo smo se culi i ako je placeno sam rekao samo da mi posalje broj telefona da uplatim opet. Jos uvek mi nije stiglo na koji broj da uplatim.. po drugi put.

Muzika i instrumenti > Zvučne karte i interfejsi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam miksetu računajući da opis odgovara onome što ću dobiti, ali na kraju se ispostavilo da nije 2nd gen nego 1st gen, s obzirom da su dve generacije vizuelno maltene identične. Kada sam pitao gospodina o čemu se radi, oprao je ruke rekavši kako "nije uopšte znao da postoji prva generacija" i kako njemu radi sa drajverima za 2nd gen iako meni ne radi. Ponudio sam mu ili da on meni vrati pare a ja njemu miksetu, ili da mi plati odštetu jer iako tehnički uređaj nije kvaran, nije ni ono što sam naručio. Komunikacija je bila ok dok se nisam vratio s odmora i imao prilike da vidim šta mi je stiglo kući, od kad me ignoriše i ostavlja na seen, sada već peti dan. Nisam uspeo da dokučim da li je ovaj prodavac glup, zao ili oba, ali ga svakako klonite.
Decko se javlja posle 15 dana sa navodnom pricom da je bio na odmoru i da je tek tad proverio uredjaj. Na oglasu su jasno bile slike uredjaja tako da je znao sta kupuje. Decku je verovatno dosadila igracka pa bi da promeni malo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.