Nikola

Ivanjica

Član od: 15.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vracen paket
Paket nije vracen,vec je preuzet,decko je pozurio sa negativnom ocenom,sramota....

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Blago receno katastrofa. Poslat mi je telefon koji se greje nenormalno u predelu kamere, baterija kada telefon skinem sa punjaca uvece u 22h ne izdrzi do 7h ujutru znaci u mirovanju preko noci(valjda mi je zato poslao dve, navodno jedna je slabija a druga ok, jeste drzi sat vremena duze). Punjac mi je stigao sa pokidanom dzeksnom, doduse radi ali je pokidana vide se zice, sto nije bilo navedeno u oglasu. I zadnje telefon pri paljenju stalno izbacuje veliki zuti trougao sa uzvicnikom, ne znam sta je u pitanju ali sigurno nesto nije u redu. Slusalice nisam probao ali je dzeksna takodje pokidana. Kada sam prodavcu poslao poruku odgovorio mi je da sam telefon i onako dobio ispod cene i ako je bilo desetak telefona sa tom cenom na KP. Nadam se da ce ti mnogo u zivotu pomoci taj novac koji si dobio od mene. Svako dobro!
Telefon je bio ispod cene sa navedenom manom a to je baterija,najeftiniji na sajtu(Provereno kada je izbaceno).Postovanom korisniku Zoranu to nije smetalo,zbog toga poslao sam obe i original i novu pojacanu koja opet nije drzala kako treba,izdrzi nekih 8 sati koriscenja.Telefon je azuriran na 5.1.1 android,koji je savrseno radio,sto i jeste tako jer kupac nigde nije pomenuo da telefon ne radi super sto je i najbitnije.Svaki telefon se greje,mozda se S2 malo vise greje zbog ubacenog androida ali to nije nikakav problem jer savrseno radi.Sto se tice punjaca i slusalica oboje rade,sad sto je malo ostecen kabal od toliko godina koriscenja ne predstavlja veliki problem,punjac je 300 din.Telefon kada se pali izbacuje zuti trougao zbog androida koji je ubacen,mora tako,zato sto nije fabricki vec Cyanogen mod.I na kraju svega kupcu sam ponudio da ako mu ne odgovara telefon vrati i dobija svoje pare nazad,na sta je on ogovorio kako je telefon super samo ce da vidi da uzme novu bateriju.Telefon je prodat pre mesec dana a kupac je sad nasao da trazi mane.Poruke su tu,ponudio sam da vrati ako mu ne odgovara nije hteo tako da negativna ocena koju mi je uputio ne predstavlja nista.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, vrsili smo zamenu, dogovorili smo se da ja saljem prvi, jer kao nema drugi telefon da koristi. Prihvatio sam i poslao. Sutra dan kada mu je stigao moj mobilni telefon poslao je njegov meni, kao sto je i bio dogovor. Kada sam preuzeo mobilni sto mi je poslao, ovaj S3 NEO, upalio sam ga i video kako mu bljecka ceo ekran, trepka. Nazvao sam ga nekoliko puta i nije se javljao. .stigla mi je poruka posle 2 minuta da radi u nekom kaficu i ne moze da prica, kao gazda je pored njega. Ja sam mu odgovorio da sam preuzeo mobilni i da kada sam ga upalio da je poceo da bljecka, na sta mi je on odgovorio da mu se to nikad nije desavalo, bla bla. .. Danas sam ga nosio u vise servisa i rekli su mi da mu je displej otisao i da je popravka oko 90, 100e, a toliko ne vredi mobilni. Ne predlazem saradnju
Telefon je bio u navedenom stanju kako je i pisalo u oglasu,nikakvih problema nije imalo,prvi je pitao za zamenu,telefon je video na slikama i slozio se da menjamo.Sve je bilo po dogovoru,telefon sam poslao i zasttio od udaracna u transportu,do zadnjeg trenutka radio je perfektno,bez ikakvog kako on kaze 'bljeckanja',prvi sam vlasnik telefona,oduvek je kod mene to se nikad nije desilo.To sto se doticnom gospodinu nije svideo telefon pa je hteo da ga vrati ja ne razumem,sve je bilo kao u opisu.Ja ne bih nikoga da okrivljujem,telefon mu je stigao u 12 h na adresu,javio se tek oko 16 h da nije u redu,sta je uradio do tada sa telefonom nije mi jasno,niti me interesuje,da li ga je ispustio i nagnjecio u gornjem delu ekrana to ne znam,ali mene je okrivio kako sam mu posalo neispravan telefon,a mozda je sve ovo laz da bi pored svih ovih ovena pozitivnih i uspesno zavrsenih saradnji i zadovoljnih ljudi,on nasao pametan da mi da negativnu i tako reci upropasti nalog.Nikakav prevarant nisam,telefon je upakovan i posalt totalno ispravan,sta je uradio na sa njim ja to ne znam.Ne preporucujem saradnju sa doticnim.Jer po glasu nema ni 15 godina,i laze da ne moze da posalje telefon,kao mora da posalje sina,i vec ostale izgovore kojima je se sluzio.Svi neka pogledaju moje ocene i njegove,tako da svece biti jasno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.