Никола

Smederevo

Član od: 15.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Eee, Nikolaaa bruko i sramoto Neodgovoran, bezobrazan, pa i drzak. Poslala sam mu patike u subotu po dogovoru da ih primi u ponedeljak. Paket ne podize, vraca mi se. Za tih 5 dana na moje pozive ne odgovara zato sto broj koji je ostavio ovde na KP i koji mi je poslao SU NEPOSTOJECI. Kontaktiram sa osobama sa kojima je saradjivao, dobijam njegov drugi br. zovem ga nije dostupan. Saljem poruke na KP koje ne otvara do srede i onda salje poruku da zbog posla ne moze da podigne, ali je u petak slobodan i podici ce. Danas je subota stize mi poruka da je paket vracen. .. A od Nikole poruka da mu posaljem adresu da mi uplati duplu postarinu koju cu platiti😄😄😄Covece Bozji da li ti mislis da sam luda? ! Tako da ako u buduce zelite saradnju sa njim dobro razmislite, ili cete da po slanju paketa da razmisljate da li ce vam se vratiti paket i platiti duplu postarinu!
1. Број који сам вам дао (онај на који сте послали пакет) је мој број који користим. 2. Баш ме занима како сте успели да ступите у контакт са људима са којима са сарађивао. 3. Дешава се да искрсне свашта нешто и да пакет не може да се подигне. Јавио сам се, изинио, затражио податке да вам уплатим новац за дуплу поштарину, али ви сте, брже боље, пожурили да ме блокирате. 4. Писао сам вам у суботу на вибер да ми пошаљете податке, и тамо сте ме блокирали. Дешавају се непланиране ствари, нисам знао да нећу моћи да подигнем пакет. Поента је да сам хтео да покријем ваше трошкове али ајде брже боље да блокирам корисника
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.