Nikola

Valjevo

Član od: 16.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam od člana 3 para patika, cena za te patike je po prvobitnom dogovoru bila 9000 dinara. Posle nego što je poslao član mi se javlja preko poruka i saopštava mi da je umesto 9000 za otkup stavio 11000 DINARA JER JE NA SVOJU RUKU PATIKE ODNEO KOD OBUĆARA DA IH POPRAVI (što ni u jednom trenutku nisam tražio od njega jer sam bio svestan stanja patike koju kupujem). Isplatljivo mi je bilo da patiku koju je popravljao kupim za 3000 ali za 5000 nije. Zamolio sam ga da napravimo dogovor i da mi nadoknadi pare za koje mi je povisio cenu ili da mi da jedan par patika BEZ OTKUPA iz istog oglasa koje su koštale 3000 dinara, jer sam smatrao da bi mu bilo lakše da odluči da li će da mi vrati 2000 dinara za koje mi je povisio cenu ili da mi da patike u vrednosti od 3000 kako ne bi vadio pare iz džepa. Nakon čega mi je poslao patike za koje sam ga pitao SA OTKUPOM OD 2000 DINARA i rekao da nije dobro shvatio šta sam tražio od njega, gde je prekršio i drugi dogovor. Vratio sam mu patike i zamolio ga još jednom da mi uplati 2000 dinara koje mi je povisio međutim počeo je da mi daje opcije i da sam odlučuje o tome koliko će da mi uplati (naravno manji iznos). Usput pored svega sve vreme mi priča koliko te patike vrede i koliko je mogao da dobije za njih i da je ispao dobar što ih je popravio bez mog znanja i povisio cenu mnogo preko toga koliko je platio tu popravku što nikako nije moj problem. Sve u svemu član uopšte ne poštuje dogovor ni u prvom ni u drugom slučaju, izgubio sam pare i mnogo vremena sa njim i ostao u većem minusu nego plusu. Patike koje je , ,popravio, , stigle su svakako u lošem stanju. Ne preporučujem nikakvu saradnju s ovim članom, svaki -.
10% komunikacije sa ovim detetom je ostvareno preko sajta (sajt treba da se oslanja samo na ono sto je dokumentovano na sajtu) a 90% komunikacije ja sa ovim detetom imam preko vibera a to je interna komunikacija izmedju mene i njega u sta ovaj sajt niti ima uvid pa samim tim ne znam sa kojim dokazima se plasiraju ovakve stvari. Jedina istina je da sam svesno poslao sa vecim otkupom jer sam decku objasnio da cu patike odneti kod obucara da se prvo srede pa poslati. 1) decko nije ovde napisao da on od mene svesno u dogovoru kupuje patike u rangu od 3000 din sa ostecenjem koje je navedeno u oglasu i onda iste te patike prodaje na svom profilu po ceni od 7000 din (kliknete na njegovo ime odete na njegove oglase i vidite moju robu koju kupuje po 3000 din ostecenu pa prodaje za 6900 din) to sam napisao iz razloga sto sam decku od prvog dana pa u narednih 5 dana od tada napisao "vrati mi sva tri para patika koje si kupio od mene,vraticu ti novac "to mu je ponudjeno minimum 10 puta .na taj deo ni slucajno ne pristaje.jer on na tim stvarima ostvaruje lepu zaradu pa mu ta opcija nikako me odgovara ali mi trazi da mu poklonim jos jedne patike.ja mu lepo napisem da ne mogu da mu poklonim patiku od 50 eura zato sto mu dugujem 2000 din.posaljjem mu patike za ukupno 2000 din da bismo na taj nacin resili taj neki njegov minus koji je imao bas upravo zbog toga sto hocu da izadjem u susret i da mu se novcano oduzim.cak mi je i lakse bilo da mu vratim novac nego da mu za 2000 din dajem patike koje prodajem za 50 eura .pitam ga 5 puta dali je preuzeo paket,kaze da nema sada pare da ih preuzme jer mora da plati fakultet.taj deo isto nije ovde napisao ali to je krivica ovog sajta jer ja i ovaj decko imamo komunikaciju van ovog sajta a sajt dozvoljava ovakve stvari da se ovde obelodanjuju stvari koje su bez dokaza.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve smo se dogovorili, spustio mi je cenu malo cak jer su te patike bile na popustu u buzz. Ja sam otisao na put, on je trebao da posalje mom bratu. Ja se vratio, njegove patike nisu stigle a u buzz vracena cena. Kaze da mi je poslao a nije, verovatno je nekom drugom prodao a nije javio. Tako da mora negativna.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavati! Kao i u prethodnim negativnim ocenama, komunikacija jedva ostvarena. Covek mi kaze da patike moze da posalje kurirskom sluzbom gde sam mu ja poslao podatke. Naravno na to mi nista nije odgovorio i kada sam ga sutradan pitao da li je poslao uredno mi je blokirao nalog. Cist bezobrazluk i jedna velika negativna ocena! -10
Coveku nista prodao nisam,niti znam o kome je rec niti mogu da razumem da neko moze da me oceni za nesto sto nikad od mene nije kupio.pitao me dali imam na stanju patike i ja odgovorim da imam.ako si zaista ostavio podatke za patike onda daj molim te posalji ponovo jer ja te podatke nigde nisam video a nemam stvarno razloga da ti nesto ne prodam jer oglase upravo i oglasavam da bih nesto prodao a ne da sedim kuci i gledam u plafon

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije slikano ostecenje na patikama, Slikano je iz uglova gde se ne vidi ostecenje

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim vas da ovog čoveka izbegavate. Sve što vam kaže u vezi proizvoda nije tačno, izbegava kontekt i izmišlja razne priče. Kada mu ukazete na greške okreće priče i preti. Sramota za kp.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao prodavca da li su patike skroz citave i da li im nesto fali? Rekao je ne, daj mi podatke. Patike mi je poslao i posle 2 dana kada su mi stigle on meni pise poruku ovako. "e zaboravio sam da ti javim imaju male rupe na palcevima ali to je samo mrezica, nisam stigao ja da sredim a ni da ti javim. . I ja onda moram patike da saljem za bg kod obucara i jos 100 zaj......a. Zato mi je jasno zasto u slikama patika koje je stavio na oglas nije slikao prenji deo patika. Prosli put kada sam kupovao od njega dogovorili smo se za cenu od 10 000 din za dvoje cipela on ima obicaj da dize cenu po 200, 300 din otkupa, misleci da necete primetiti. Jako jadan prodavac. . Jako se pazite ovog prodavca. Nikola preterao si!

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Torba nije ni približna originalu, posle 10 dana korišćenja pukle su obe ručke a prodavac ne želi da pročita poruku. Moj savet je razmisliti 2 puta da li kupiti od ovog coveka koji ni kontakt telefon ne želi da ostavi!
prva stvar danas sam video ocenu od tebe a i poruku.druga stvar ne znam dali si primetio prilikom kupovine da imam jasno ispisan pravilnik kako kupovinaa ide kod mene kao i to da reklamacije prihvatam iskljucivo 1 dan nakon kupovine bilo cega sto na mojim oglasima mozes videti.tvoje obrazlozenje je da se nesto ostetilo 10 dana nakon sto je taj neko to nosio. u prevodu bahato se ponasas jer prvo nije ti palo na pamet da ako se vec nesto desilo sa torbom da ulozis 300 din i da krojac to sredi.prvo sto ti pada na pamet obracas se meni.ne znam samo zasto ti to prvo pada na pamet.da je neki problem u startu nastao sa torbom tj prvog dana odmah bih prihvatio reklamaciju. zamisli ja sad kupim auto preko oglasa,vozim ga 10 dana i auto pocne da se gasi.ja odmah treba da zovem coveka od koga sam kupio auto i da mu auto vratim a i on jos da bude lud i da to prihvati.ako si hteo da budes potpuno siguran i bezbrizan sto se kupovine tice ja mislim da samo radnja to zadovoljstvo moze da ti priusti a ova torba u radnji ne kosta 7000 din nego 18490 din.sto je najgore ocenjujes me negativno sa razlogom da sam ti prodao kopiju torbe sto je najgori bezobrazluk jer torba je original.da prodajem kopije to bi se odavno primetilo.u prevodu uradio si ono sto ti je bilo najlakse a to je da pokusas da ocrnis nekoga pritom ne postujes pravila koja sam naveo prilikom kupovine i apsolutno se nisi potrudio da bilo kom krojacu das 300 din da sredi to a veruj mi i ja sam covek bas kao i ti-i ja kupujem stvari preko interneta i ja vozim auto i ja kupujem odecu i sve su to potrosne stvari koje se ili kvare ili pocepaju ali moras prvo da postujes pravila a i da ako je doslo do neke nepredvidjene situacije da uradis sam nesto a ne da trcis da zalepis nekome negativnu ocenu. Dali si ti ovo skapirao ili ne mislim da ce ti ovo biti dovoljno jasno-pre kupovine si trebao da vidis pravila kupovine koja sam naveo a to je da bilo kome pravo na reklamaciju dajem 1 dan.

Sport i razonoda > Košarka

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najveca moguca negativna ocena. Navedeno da su patike ganc nove a ustvari katastrofa posto je koza na obe patike toliko naduvana da kad bi i jednom obuo sve bi se odlepilo da bi morao da ih nosim odma kod obucara a sad se buni zato sto su mu bracene patike i da nezaboravim da sam vec uzeo patike od ovog i isto su patike bile u katastrofalnom stanju i nisam mu dao negativnu zato sto vidim da ima dosta pozitivnih a sad moram da dam negativnu kako bi kupci znali s kim imaju posla i sad salje i preti zato sto mu je paket vracen! Oprez sa ovim prodavcem ! U opisu ne navodi nedostatke robe. .. NEGATIVNA KAO KUCA! !!
evo da odgovorim.200 ocena imam a ovih 200 ocena je nista koliko bi bilo da su me ocenili svi ljudi koji su kupili nesto od mene a da ne pominjem ljude sa kojima se jednostavno cujem preko telefona i zavrsim kupoprodaju pa posto nemamo prepisku ovde ni ne mozemo da se ocenimo.od eto bezmalo 1500 saradnja sa ljudima bar 50 puta se desilo da neko nije zadovoljan kupovinom,male mu patike,odlepile se negde itd-svakoj osobi do jedne sam prihvatio reklamaciju jer su se kulturno javili i objasnili problem.posaljem liku patike a on posto ima dil sa postarima(takve ljude do besvesti mrzim jer su pametniji od nas prosecnih ljudi koji nemamo postare prijatelje)uzme i otvori paket pre placanja(sto je naravno kaznjivo)i odluci da vrati patike.odmah sam izvalio sta su uradili on i postar jer naznacio sam da mi se novac vrati post netom(on da je platio prilikom otvaranja paketa)novac bi po zakonu morao da stigne do mene pa tek onda problem da se resava.meni naravno nikakav novac nije stigao.jedino sto mi je stiglo je vracen paket i obaveza da platim duplu postarinu kako bih preuzeo sopstvene patike.Konkretno da odgovorim na opis negativne ocene koja mi je data-prvo lik jednom kupio od mene patike,bio nezadovoljan i evo ga opet kupuje od mene patike NEBULOZA za malu decu.drugo decko mi uopste nije dao prostora da resimo problem jer je bez najave samo vratio paket i stavio me u poziciju da platim duplu postarinu.samo da je normalno rekao"brate nisam zadovoljan patikama,vraticu ti ih-daleko bi bilo kulturnije.naravno platio sam duplu postarinu i poslao mu na kupujem prodajem poruku da cu prijaviti postara sa kojim ima dil a da ce on dobiti kilometarsku negativnu ocenu za fore kojima se sluzi odmah na pomen prijave postara lik me blokira na KP,da meni negativnu ocenu i kaze "boli me uvo sto ces mi dati negativnu ocenu,ja imam jos dva profila,daj slobodno negativnu ocenu.EVO PREPISKE IZMEDJU MENE I OVOG NECOVEKA PA VI PROCENITE : Nikola: pa vidi negativnu nemas pravo da das jer te niko nije zavrnuo nizasta jer nista izgubio nisi.patike su vracene i niko te za novac nije ostetio.ali ti mene svojim neodgovornim ponasanjem,izigravanjem zakona,dilovima sa postarima sto je protiv svakog zakona jesi.tako da lave cujemo se mi u ponedeljak da vidimo dali sam ja u pravu. Pročitano 28.11.2015 14:35h South Guard Odgovori Ma slobodno druze radi sta hoces a ja cu ti sad dati negativnu...a sta ako mi je cale sef u posti! 28.11.2015 14:29h Nikola vidi situaciju.patike su mi vracene i stoje u posti i to je cinjenicno stanje i to je sada moj problem jer da jurim tebe po selendrama u Rumi da mi objasnis gde ti je obraz i kultura to fizicki nikako ne mogu da izvedem.kao prodavcu od 2000 prodatih patika bar 100 mi se vratilo nazad i to je de posla stim sto ljudi pozovu i izraze nezadovoljstvo i problem se resi u dve reci.retki su seljaci kao ti koji se prave pametni,imaju previsoka ocekivanja a na parama teski.umisljaju da je kupujem prodajem radnja u knez mihajlovoj gde se patike od 16000 din prodaju za 6000 din glanc nove u originalnoj kutiji.e sad ovo sve sto sam napisao je manji problem-veci problem je sto sve ukazuje na to da imas dogovor sa postarom da ti dopusti da otvoris paket pre placanja i da ti sudis o tome dali ce paket biti vracen ili ne.da ne duzim i ne trosim svoje vreme u poneeljak ujutru cu otici po patike i sve detaljno uz priznanicu ispitati tamo ljude na koji nacin si ti video patike a da postaru ne das novac jer meni ido sada nije legao novac od tebe a paket si otvorio.veruj mi previse iskustva sa postama,robom i nacinima slanja imam tako da ti tu nesto neces mnogo biti ugrozen(dobices samo negativnu oenu od 2 kilometra i to je to)veci problem je sto se necu smiriti dok postar sa kojim imas dil da radite ovakve stvari ne bude kaznjen.on za ovo moze da izgubi posao.ti tesko da ovde lose mozes da prodjes ali ne znam gde je njemu glava da ovakve stvari radi.kao sto rekoh sve cu saznati u ponedeljak.i naravno sa zadovoljstvom ako tom postaru budem mogao da zagorcam zivot a i tebi koliko je do mene to cu uraditi.treba znati sa ljudima.javiti se ako postoji neki problem,ljudski resiti.nadam se da pocinjes da shvatas da ovde vise nisu problem patike nego cinjenica da necu dozvoliti da se neko zeza samnom.pozdrav i cujemo se ovde u ponedeljak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.