Nikola

Novi Sad

Član od: 25.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefonu polomljeni konektori iznutra, neupotrebljiv sto se nimalo ne slaze sa opisom iz oglasa. Izbegavati saradnju.
U oglasi je pisalo da se prodaje za delove, kao neispravan! Kao sto sam napisao u oglasu telefon nisam otvarao tako da nizam znao da li nesto fali unutra ili ne.

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da dam negativnu jer sam potrosio 10 poruka sa mobilnog i sve se dogovorimo iscima me opasno i onda mi UOPŠTE ne pošalje telefon, a lepo sam mu napisao da mi je moj crkao i da mi je jako hitno dva dana se nije udostoijo da javi ? Pored posla i svih obaveza gubim jos jedan dan da trazim drugi telefon. .. Opet kazem ne bi bila negativna SAMO da se UDOSTOIJO da se javi, izvine. ..
Gospodin je zeleo da mu teleportujem telefon a ne da ga posaljem. Napadan, nekulturan i bezobrazan "kupac". Nije mu odgovaralo sto nisam mogao da posaljem istog trenutka telefon kada je video oglas, nije imao vremena da saceka jedan dan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.