Nikola

Niš

Član od: 31.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Kozmetika | Muškarci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je fake parfem. Takve kopije ovde se kreću izmedju 2-3000 dinara. Ja sam njemu platio 12 000 pafrem. Posle traljave komunikacije on se slozio da mi vrati pare, a ja njemu parfem. Kada sam poslao, lik je jednostavno ispario, javio se negde kako je rekao iz Beča i posle sam opet morao da platim postarinu. Najgore iskustvo na KP. Izbegavajte ovog člana. Biće prijavljen nadležnim organima na dalje postupanje.
Prvo, parfem je original. Sa slike se moze zakljuciti. Covek je verovatno hteo da kupi original i vrati kopiju. Rekao sam mu da ukoliko zeli da vrati, neka posalje bez otkupa da pre svega prekontrolisem. Ali ipak je on bio previse brz i covek mi je poslao paket sa otkupom nazad koji mi uopste nije ni stigao. Kontaktirao sam ga i rekao mu to. Poslao je paket postom za vreme njihovih strajkova i verovatno zbog toga nije ni stigao. Ja sam kasnije otisao van zemlje i nisam nista mogao. Pitao sam ga da saceka 15 dana kad se vratim da posalje nazad, nije hteo. Preti tuzbom. Izvoli
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.