Nikola

Novi Sad

Član od: 04.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ručni alat | Ključevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje. Oglasava jedne stvari prodaje sasvim drugu i onda kad mu se ukaže , predoci da je stvar koju je oglasio sasvim druga onoj sto je prodao onda menja oglas. U mom slucaju prodao mi je ključ za otvaranje poklopca sata , na oglasu je stojala slika sa metalnim kljucem a meni je prodao plastikanera sa allexpresa koji kosta ni 200 din. Kad sam mu predocio onda se pravi lud . Na pozive ne odgovara kao i na poruke. Lepo je zamoljen da se dogovorimo bilo kako ali se nije udostojio da ogovori na poruke. Moja preporuka ne saradjivati.
Kupio je ono što je stojalo u oglasu, prvo je tražio da mu se snizi cena, posle kada je primio predmet počeo da tvrdi da nije to naručio.Kupac za izbegavanje, svi koji su kupili isti takav predmet nisu imali nikakve primedbe, ovom je očigledno stalo da deli negativne ocene!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.