Nikola

Loznica

Član od: 09.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Drumski, trkački

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je bicikl sa iskriveni ram I porekne da moze se iskrivio u transportu. Nekoliko strucnjaka su rekli I konstatirali jednako da ram ne moze se iskriviti u transportu jer preko 1000 kg. treba silu udara, a to se ne moze u transportu bexa desiti, nitu bilo koji drugi transport. Nije korekno a posteno sam platio za ispravni bicikl.
Ponovio bih opet da nisam poslao ukrivljen bicikl. Zasto bih to uradio ukoliko mogu ovako negativno biti ocenjen? Krivo mi je sto se to desilo mom kupcu, jednostavno nije do mene vec do transporta, zato mi je mnogo sto se to desilo. Kao sto je on posteno platio tako sam ja poslao ispravan bicikl. On meni nije verovao i ocenio negativno.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao čoveka jel bicikl ispravan, i da li ima nekih ulaganja. Rekao je da nema, da je sve ispravno i sve radi. Prednji menjač nije mogao da prebaci na veliku šajbnu. Zadnji takođe nije radio kako treba. Posle odlaska u servis konstatovano da je lanac prekratak, nije odgovarajući. Zamenjen lanac, rolnice i još neke sitnice. Na moju poruku o svemu tome prodavac nije ništa odgovorio, jednostavno je ignorisao. Da ne kažem što je rekao da je bicikl 52cm, a on je 55cm. Možda ne zna kako se meri. Obećao kraću lulu, nije poslao. Pokušao sam porukama komunikaciju u nameri da rešimo problem, ignorisao je. Zato ova ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.