Nikola

Niš

Član od: 28.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

coveku svaka cast, zavlaci me mesec dana da ce preuzeti pakete(2 paketa). .. danas mi se vratio prvi, sutra ocekujem drugi. .. naravno dupla postarina koja u opste nije mala. .kad je narucivao pakete zamolio me da mu u petak posaljem prvi, a u subotu drugi gde sam ja naknadno potrosio jos 300 din za put do grada, jer kod nas posta neradi vikendom. .krajnje neozbiljan clan, ili kako vec da se izrazim. .. .sa ovakvima prvo uplata pa slanje. .nemam vise zivaca da pisem. .

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao poruku da kupuje i da mu posaljem pouzecem. Poslao sam mu paket, stajao je u magacinu kurirske sluzbe mesec dana i na kraju mi se vratio gde sam ja platio duplu postarinu. Dva puta je lagao da ce da pokupi paket a posle je prestao da odgovara na poruke. Telefon konstantno nedostupan. Zaobidjite u sirokom luku!

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako zelite da sacuvate zivce i svoj novac, nemojte poslovati sa ovim clanom. Prvo ce vam reci da njemu ne dostavljaju paket nego da on mora u da ide u postu da podigne paket, sto automatski znaci da se paket salje na Post Restant, sto dalje znaci da paket stoji u posti destinacije cak 1 mesec pre nego sto vam se vrati. Porucio je hitno dve maticne ploce i nije ih podigao vec 15 dana, zarobio mi je sredstva odnosno robu. Uporno govori da je paket podigao, a od poste dobijam zvanican dopis da je paket kod njih i ceka preuzimanje, sto znaci da ovaj clan laze. Kad sam ga suocio sa tim cinjenicama, prvo je poceo da prica neke nebulozne price, da ce “sutra” da podigne paket, a onda je prestao da odgovara na telefon i poruke. Jednostavno je nezainteresovan za resavanje problema, koji je sam stvorio. Sa ovim i ovakvim clanovima nikako nemojte poslovati. Jedini nacin da poslujete sa ovim clanom je da zahtevate avansnu uplatu 100% jer mozete biti prevareni i cekacete 1 mesec da vam se paket vrati. Cekao sam 2+ nedelje misleci da ce ovaj clan ipak podici paket, medjutim digao sam ruke, sad cekam da mi se paket vrati, i pisem ocenu.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam asus 280x graficku, dobio sam skroz drugu sapphite 280. Obecao je da ce mi poslati drugu i on platiti postarinu, a ja da mu vratim ovu. Rekao je da je poslao pre 15 dana, a jos uvek nisam dobio posiljku. Pre par dana sam ga pitao da mi vrati pare, a ja njemu graficku, medjutim niti se javlja na telefon, niti odgovara na poruke. NE PREPORUCUJEM! !! !

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle više od nedelju dana obećavanja da ce napajanja biti poslata ili da su već poslata, ništa nije stiglo. Broj pošiljke koji mi je bio dat je glasio na ime drugog primaoca u Užicu, a nije poslat za Beograd kao sto je prodavac tvrdio. U Post Express-u mi je rečeno da je vrednost pošiljke potpuno drugacija od one koja je meni trebala da bude poslata. Prodavac je prilikom prvog kontakta insistirao da mu prvo uplatim pare na račun. Sve vreme je odbijao da mi pošalje sliku otpremnice, a tvrdio je da je već poslao pošiljku. Korisnik je nedostupan na broju telefona koji je ostavio na KP, i kontaktirao me je sa drugog broja. Kada god bi kontaktirao prodavca, rekao bi da se javalja za 5 minuta i ne bi nikada ni pozvao. Ne preporučujem saradnju sa ovim korisnikom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.